Om lite över 22 timmar smäller det. Men vad är det som smäller? Go for the eyes Boo, go for the eyes!

I slutet av februari dök Baldursgate.com upp som en blixt från en klar himmel och vi ställde oss frågan – är ett nytt Baldur's Gate på gång? En fejkteaser från något år tillbaka dök någon dag därefter upp i rampljuset, men först nu börjar väntan bära frukt i och med att en nedräkning dragit igång på Baldur's Gate-sajten. Om 22 timmar och 30 minuter når nedräkningen noll och många på redaktionen är minst lika förväntansfulla som dig.

Klockan 20:00 imorgon, då uppdagas något kring ett oerhört populärt rollspelsvarumärke. Bakom sajten står en av de gamla Baldur's Gate-rävarna, Trent Oster och hans företag #Beamdog. Däremot är det #Atari som äger varumärket.

Vad hoppas du på?

om du inte har spenderat pengar på D&D 4th ed kan jag spara dig massa pengar och infor mera dig att det är skit, ren och skär dynga. wizzards och sorcs är crowd controlers :( om inte det var illa nog så har dom gjort om systemet helt så nu har du atwill... 16/03 Haha de har fått så många anslutningar att deras server tolkar detta som en DDoS attack. Shit vilket intresse det måste finnas för det här spelet, antagligen mer än de överhuvudtaget räknat med=). Edit: Spelet kommer inkludera expansionen Tales of the... 15/03 Beamdog reps tell us that the team at Overhaul is adding "new, original content" to the original game to make up the Enhanced Edition. "This is the Enhanced Edition, it's not a repackage. We have the original source code and are doing a significant upda... 15/03 "Trent Oster ‏ @TrentOster Baldur's Gate Enhanced Edition is going to have new content for the game you love, made by some of the original team members" 15/03 ah ok hmm ärligt talat var jag rätt besviken för jag hade hoppats på en trilogi men om man tänker efter så var det bra att man inte fortsatte. Det är ingen idé att skapa en tredje del i dagens spelindustri (dlc, portar, $$$$$$$ osv) Vi får nöja oss med... 15/03 Kan vara bra, om tillräckligt många köper det kanske de får klartecken från Atari att göra en uppföljare. OT: Väntar ivrigt på mer info om detta, att det skulle bli en "remake" eller liknande var jag redan ganska säker på. 15/03 Att det blir Enhanced Edition är väl både bra och dåligt. Frågan är om det bara är grafiskt lul lul, eller om de tar en sida ur CDprojekts bok, och faktiskt lägger till nytt content. Hade ju varit måttligt gladare om det hade varit BG 3, men men. 15/03 http://en.wikipedia.org/wiki/The_Witcher_%28video_game%29 Detta kan betyda att de kommer lägga till mer röst dialoger, förbättra animationerna, jag vet inte vad det kommer resultera i men en bättre version av BG kan det mycket väl bli (och då är ju BG... 15/03 Trent Oster bekräftar det också: https://twitter.com/#!/TrentOster/status/180372922949566464 15/03 hmm säger mig inget för jag har aldrig lirat den versionen :P Skulle va grymt om du kunde förklara exakt vad Enhanced Edition brukar vara bland spel 15/03
Skicka en rättelse