Enligt en forumanvändare på det officiella Bioware-forumet ska häpnadsväckande information om slutet röjas på PAX i helgen.

Enligt en forumanvändare på det officiella #Bioware-forumet kommer ny "stor och häpnadsväckande information" att avslöjas om #Mass Effect 3 på spelmässan PAX i helgen. Forumanvändaren ska ha träffat röstskådespelaren som spelar Admiral Hackett, Lance Henriksen, på den svenska science fiction-mässan Scifiworld.

– Lance frågade mig vad jag tyckte om spelet. Jag svarade att det var mycket bra fram till slutet. Han hade hört mycket om folks reaktioner och han förstår dem eftersom det inte fanns ett riktigt avslut på serien. Han visste också vad som kommer att hända i framtiden med berättelsen i ME3, men han kunde inte säga någonting om det. Slutligen sade han att Bioware planerar att tillkännage något stort och häpnadsväckande på PAX på fredag.

Observera att det här bör tas med en stor skopa salt då ingen kan verifiera forumanvändarens uppgifter. Dock har Lance Henriksen varit på mässan i Göteborg, precis som användaren skriver. Om det han eller hon skriver stämmer är det mycket möjligt att information kring det nya innehållet som ska ge fans ett annorlunda slut kommer att tillkännages. Vad tror du?

På bilden syns Admiral Hackett.

Haha.. Tror du verkligen på det?.. :D Den uppenbart väldigt ogenomtänkta och korkade idén om att Sheppard skulle vara indoktrinerad var bara uppfunnet av gnälliga onöjda ME3 spelare som ville ha ett slut där Sheppard dansade ovanpå Harbingers nedstängda... 16/04 Bioware och EA och många andra kunde lära sig av CDProjeck red som har gjort the witcher 1 och 2 och släppa dlcs gratis,den 17 kommer 360xbox versionen av the witcher 2 som innehåller mer än det som var på pc versionen ,dom som har pc versionen kommer... 06/04 Tänker du sluta skriva samma sak om och om igen och äntligen förstå vad jag skriver snart? Du säger att Du har förstått att exemplet var av ringa betydelse, likväl så hakade du upp dig på just exemplet. vad hade det spelat för roll om du var tvungen att... 04/04 Men det jag anmärkte på var inte vad som kunde stått eller huruvida det som stod var ett exempel utan det faktum att det var ett exempel som inte fungerade i det här sammanhanget. Tänker du sluta skriva samma sak om och om igen och äntligen förstå vad... 04/04 Det kunde ha stått Super mario, det kunde ha stått Dragon age, det kunde ha stått Half-Life eller vilket annats spel som helst i och med att det var ett exempel och att exemplet i sig inte var direkt relevant till punkten som ville påvisas. Du säger att... 04/04 Men det var inte vilken titel som helst och vad jag sade var att just det exempel du gav är dåligt i sammanhanget. 04/04 Du har skrivit att trotts att CoD som exempel lika gärna kunde ha varit vilken speltitel som helst så var det ett dåligt exempel. trotts att det lika gärna kunde ha varit vilket spel som helst och trotts att du säger att du förstod det så hakade du upp... 04/04 Läs vad jag skrev. Jag hakade inte upp mig på det, det gjorde du. Jag har bara svarat på vad du sagt för att förklara den väldigt enkla anledningen men på något magiskt sätt har du ändå inte förstått vad jag skrivit. 04/04 04/04 Jag vet vad det är som de ska avslöja. LEGO: Mass Effect - In three different colors 04/04
Skicka en rättelse