Activisions betaltjänst har ökat med 33 procent sedan februari, och antalet ickebetalande användare har ökat med 40 procent.

Om du är ett inbitet fan av #Call of Duty: Modern Warfare 3 kanske det till och med är så att du vill betala för att få tag i prylar snabbare, och tillgång till en drös andra funktioner. Detta var #Activisions plan i och med införandet av Call of Duty: Elite förra året. Det finns en gratisvariant, och en betalvariant och nu har Activision röjt nya användarsiffror för dem båda.

När det gäller ickebetalande användare ligger siffran sedan april på 10 miljoner, vilket är en ökning på 40 procent från de sju miljoner som använde sig av tjänsten i januari. För de betalande är siffran numer uppe i två miljoner, vilket i sin tur är en ökning med 33 procent från januaris antal som var 1,5 miljoner. Priset för betalvarianten är årsbaserad och ligger på 49,99 dollar, eller strax över 300 svenska kronor.

Har du provat på deras Elite-tjänst, och om inte, vad skulle få det att vara relevant för dig?

Stackars små barn blir mjölkade på deras måndaspeng. Förstår inte hur man kan betala för detta skulle ALDRIG falla mig in o betala för nån extra tjänst till spel. Stackars idioter dem måste ha nåt löst i huvudet. 10/05 ja idioter finns över allt 10/05 Det är sådana personer som går med på att köpa detta som uppmuntrar fler företag att mjölka på detta vis. Men men, hade jag haft företag som detta och en klon av spel jag säljer varje år skulle det vara idiotisk att inte kräma ut nåra extra miljoner av... 10/05 lira man mycket COD så är detta säkert bra 10/05 Jag betalar för Elite-premium. Jag gör det för att få tidigare tillgång till alla DLC till ett reducerat pris. Det är ju rätt så mycket man får för de där 300kr ändå :) 10/05 600 milj kronor om året, det är ganska bra klirr i kassan det. Undrar vad alla pengar går till, att finansiera nya spel, kanske sådant som inte är fullt testat förut, eller "nya" (betal-)saker som kör i gamla hjulspår?... 10/05 Läste även igår att många använder SMS Guld och liknande företag, så jag är inte förvånad. Folk är idioter. 10/05 Hatar dagens fpsrpg spel. 10/05 Sådant som man får gratis i många andra spel, betalar CoDS fans för. Youtube + dedikerat spelforum + officiell ingame statistik = samma effekt, ingen kostnad. Men det är väl intressant att se att det finns över 2 miljoner som tycker det är värt ^^ 10/05 Kan se en vits med det om man är en pro gamer men som vanlig dödlig räcker oftast den statistik som finns med från spelet från början (om man behöver betala för en sådan däremot då är det riktigt illa, det är något som ska vara en del av spelet och inte... 10/05
Skicka en rättelse