Om du redan skulle ha gjort det, vill vi uppmärksamma dig på att Blizzard släppt ut en uppdaterad EU-nedladdare sedan 10:00 imorse. Vi tipsar stenhårt att du som inte installerar från skiva laddar ner ögonaböj.

Om du inte installerar #Diablo III med hjälp av skivan, alternativt att du köper det digitalt behöver du ladda ner spelklienten. Ett antal dagar har det officiella nedladdningsprogrammet för installationsklienten funnits ute, vilket innebär att det är möjligt att ladda ner nu istället för att hoppas på att systemet inte är belastat på tisdag. #Blizzard låter däremot meddela att du som laddade ner den EU-engelska eller tyska klienten innan 10:00 imorse fick en felaktig sådan.

Det enda du som laddar ner för andra gången behöver göra för att lösa problemet är att ladda ner klienten (länkar följer) och installera på samma plats som första gången. För er som laddar ner för första gången är det bara att lägga där du känner att Diablo passar bäst. Missa inte att själva installerandet av klienten är tänkt att dra igång någon gång måndag eftermiddag, varefter det bara är att vänta till tisdagsmorgonen för att kunna spela som aldrig förr.

Missa inte heller vår färska Diablo III-tävling, eller vår inbjudande D3-guide.

Ses vi i Sanctuary?

Tack till Mesmerize, Foraek för detta #nyhetstips!
Har förbeställt av cdon ett antal gånger. Har ALDRIG fått mitt spel innan eller på releasedagen. Har alltid fått avbeställa och sen knallat ner till ica maxi på morgonen istället. 14/05 Istallerat o klart.. Fan o Cdon har inte uppdaterat statusen från "packar varor" ännu, hoppas verkligen den gick iväg med posten idag. :/ 14/05 Hoppas det är samma hos Webhallen. Sjuk nära på att köpa en digital kopia bara för att kunna börja spela i natt... synd bara att digital kopia är dyrare än fysisk :( 14/05 Jag har då inte fått mitt ex idag även om det skickades i onsdags utan såg på spelbutiken att dom skrivit såhär. Tyvärr kan vi inte svara på chat just nu. Men här är svar på lite frågor om Diablo 3 Alla fysiska exemplar bör dyka upp imorgon Code by emai... 14/05 Tack för ditt svar! :) 14/05 Först tankas en torrentklient (blizzards egna) som i sin tur tankar ner en installer samt datafiler. Den installern kan du sedan köra kl. 17.01 ikväll för att installera spelet på valfri plats på din dator. 14/05 Om jag förstått det hela rätt så är den första filen man laddar ner en startfil för själva installations-nedladdningen. Sedan efter man laddat ner 7.6GB så kan man installera spelet var man vill. Någon som läst sig till eller hittat info på om det är... 14/05 det står iofs på blizzards hemsida : Regional Launch Times As previously mentioned in the announcement of our midnight launch events, the launch time of the game is broken down by region. For the European region, the game servers will go live at 00:01... 13/05 Tror det är 08:01 vi kommer få lira på måndag, stod något om att det är pacific day time 00:01 som det öppnas för allihopa 13/05 mitt spel skickades i torsdags från spelbutiken, så jag kommer då ha det i brevlådan måndag 12:00 tiden, undrar när det går att installera, hoppas mitt på dagen så man bara behöver loggain kl 00:01 istället för å börja installera den tiden 13/05
Skicka en rättelse