FZ har fått flera frustrerade klagomål från läsare som inte kommit in i Diablo III, men frågan är om någon är lika (o)heligt förbannad som den här killen...

Sedan #Diablo III-släppet har FZ fått flera frustrerade kommentarer från läsare som inte kommit in i #Blizzards diaboliska trea, men frågan är om någon varit lika (o)heligt förbannad som Francis – killen i klippet.

Vi utfärdar en varning för fult språk och amerikaner.

Ifall du fortfarande har problem med att spela Diablo III så har FZ skapat den ultimata guiden för att du inte ska vara ledsen.

Listan på vad du kan göra istället för att spela Diablo III

  • Gå till jobbet/skolan (det är inte okej att halva Sverige är sjukskrivet just nu)

  • Spendera tid med din familj eller partner (krama dina barn, visa att du uppskattar dina nära och kära!)

  • Träna (det finns väl inget bättre sätt att få ut sina aggressioner på än ett svettigt gympass!?)

  • Gå igenom din backlog (nog finns det alltid ett gäng ospelade spel på hyllan, testa dem!)

  • Sluta lipa (seriöst, om du tjurar som en barnunge för du inte kan spela så är du antagligen inte mogen nog att ta dig an helvetets demoner ändå)

Har du fler tips på vad man kan göra under tiden som Diablo III inte funkar? Dela med dig av dem i kommentarsfältet, i sådana fall!

Du sa det bättre än mig! :) Ofta är det också så att folk vill att en uppföljare i en serie ska vara så lika den förra som möjligt.. Gilar man inte det nya, spela det gamla. Ingen tvingar folk att spela nytt. Jag spelar fortfarande Quake 1 och Quake 3,... 23/05 Ja så är det faktiskt. Och om man verkligen försöker så kan man se tjusningen i och gilla de allra flesta spel. Många gånger handlar det bara om att vänja om. Ibland tänker jag "om jag aldrig spelat något annat och fick det här i handen, skulle jag då... 23/05 En jättebebis. 18/05 Hoppas Rage Quit gör en om Diablo hehe. 17/05 Fejk, han har väl gjort flera sådana. 17/05 fugging epic....om man inte fattar att han är en karaktär så är det nog dags att besöka doktorn. 17/05 Ubisoft har sig själva att skylla, går man mer eller mindre ut och anklagar sina köpare för att de laddar ner så ska man inte heller räkna med att dessa kommer vilja köpa ens produkter. Hade faktiskt möjligheten att ladda ner ett av deras spel helt grat... 17/05 Då är du nog fortfarande en kraftig minoritet. Då de flesta spelen fungerar genom Steam eller Origin så är det ju inte så mycket diskussion om att merparten av gamers är uppkopplade konstant. Man kan heller inte ställa något krav på att spelen ska funge... 17/05 Vissa kanske inte har använder samma dator här som när de spelar spel. Jag har själv länge funderat på att använda en dator (helt avskild från nätet) för spel medan jag använder den andra för att surfa. 17/05 Min enda poäng i detta var att jag tvivlar på att folk rycker ur nätverkskabeln när de postat på FZ, och därefter går för att spela. 17/05
Skicka en rättelse