Bethesda söker betatestare till sommarens förmodat expansiva Skyrim-expansion. Men, bara till Xbox 360 och i USA.

Första maj tillkännagavs #The Elder Scrolls V: Skyrim-expansionen Dawnguard, och sista maj visades dess första trailer upp. Nu låter #Bethesda Softworks meddela att du som vill prova på expansionen innan den släpps under sommaren, kan ansöka till dess betatest. Dessvärre gäller det endast Xbox 360-användare, och i USA. Betan inbegriper fullständiga tillägget och de som blir antagna slipper betala vid dess släpp.

Detta är troligtvis en del i samarbetet som påvisades i och med expansionens 30-dagar långa Xbox 360-exklusivitet innan den når även Playstation 3- och pc-breddgrader.

Premiärtrailern – igen!
[video=11637]

"De som spelar på Xbox och vill ha mer Skyrim lär ju bli glada för att det får expansionen lite tidigare eller?" saken är den att om Ms inte köpt exklusivitet, så hade Xbox spelare fått det lika snabbt ändå. Så man kan väll säga att PC/ps3 spelare får... 03/06 Vilken facepalm bild? aldrig lagt upp något sådant. Sedan kommer jag med en åsikt och inget annat 03/06 Kasta inte sten i glashus. Hur moget var det att lägga upp facepalm-bilden från första början? 03/06 Nej jag tror att det är fel känner 3 pers som spelar skyrim på pc och alla har slutat spela för typ en månad sedan ca mitt i spelet! Dom tycker att det är ett bra spel men hängivna är dom inte. Jag tycker för övrigt att det finns många high-end pc ägare... 03/06 Precis, för bättre hårdvara gör att man hittar fler buggar? *facepalm* Skriv om och skriv rätt, "Tycker det är riktigt synd att inte företag tar till pc folket och ber dom testa saker . För dom flesta som kör på pc drabbas ändå av massor av unika fel... 03/06 Lägg ner med personliga påhopp, hör inte hemma här på FZ eller något forum. 02/06 Man börjar ju undra, jag bor i Umeå men inte då rider jag på renar till jobbet eller har isbjörnar runt knuten. Nä du må vara äldre men du beter dig då fan inte som det 02/06 Playstation..... ......... ..... SNES.. 02/06 De som spelar på Xbox och vill ha mer Skyrim lär ju bli glada för att det får expansionen lite tidigare eller? Håller med dig dock om att det knappast säljer konsoler eller fler Skyrim ex så frågan är varför MS betalar för detta, bara för att de kan?... 02/06 cOOl-kidz? Men wargun är ju 30+ och jätte mogen för sin ålder. NOT 02/06
Skicka en rättelse