Utvecklarna bakom spel som Assassin's Creed III, Aliens: Colonial Marines och Batman: Arkham City berättar om hur det är att jobba med Nintendos hårdvara.

Nedan har FZ samlat ihop ett gäng filmklipp från ett par av de viktigaste tredjepartsteamen till #Nintendos Wii U. För att få reda på vad utvecklarna bakom spel som #Assassin's Creed III, #Aliens: Colonial Marines och #Batman: Arkham City tycker om Nintendos hårdvara så spanar du in följande utvecklarrullar.

Assassin's Creed III
[video=11737]

Aliens: Colonial Marines
[video=11733]

Batman: Arkham City Armored Edition
[video=11736]

Scribblenauts Unlimited
[video=11746]

Darksiders II
[video=11738]

Men samtidigt har Nintendo för något år sedan uppgraderat sin wiimote med Wiimotionplus och som enligt mig och många andra fungerar utmärkt i spel som Red Steel 2 och The legend of Zelda Skyward sword. Om de lyckades förbättra wiimoten då, misstänker... 06/06 nej men nintendos signum dom senaste åren har varit gimmick stuff och det är till stor del därför dom säljer så mycket som dom gör, säga vad man vill men alla spel jag spelat på wii tex twilight princess har varit förbannat mycket skönare att spela med... 06/06 Rörelsekontroller, 3D o andra gimmicks ger mig inget. Ge mig AR & Holodeck då kan vi snacka ;) 06/06 Hur vet du det? Har du testat den? 06/06 Jag ser det som positivt att vissa saker tar mer tid. Det har alltför länge varit normen att man bara hittar en knapp så trycker man på den för något ska ske, det har kommit för mycket förenklingar. Kontrollen borde f.ö. ge xray vision if Batman för att... 06/06 håller med dig, även om det är visuellt "coolt" med pekskärmen så underlättar det ju inte spelet på något sätt, utan gör det tvärtom svårare och mer oprecist exakt som wii gjorde med sina rörelsekontroller. 05/06 Meanwhile har jag, "sprängt dörren, o slaktat hela rummet" innan Wii U spelaren har ens valt vapen :o 05/06 Problemet för nintendo eller snarare konsumenterna som köper Wii U på premisserna om en bra lista med tredjepartstillverkare är ju att förmodligen kommer dessa gå över till "nästa generation" konsoler i och med nya ps/xbox, och då står nintendo igen där... 05/06 Nope. 05/06 Finns det några "nyheter" eller rykten om man kommer att kunna spela DS-spel med Wii U? 05/06
Skicka en rättelse