Ta dig an Mogu'shan Vaults i grupper om antingen 10 eller 25. Den heroiska varianten dyker upp nästa vecka.

Efter två år av väntade dök fjärde #World of Warcraft-expansionen #Mists of Pandaria förra månaden ut på marknaden. Vi recenserade och vår recensent tyckte det var ok med förbehåll för att det kändes lite utdaterat. Mycket material hade dock inte visats upp, vilket bland annat inbegriper raids. Första raiden dök igår upp i spelvärlden, Mogu'shan Vaults, där du i grupper om 10 eller 25 kommer bekämpa allsköns nya oliktänkare.

Detta är dock endast den "normala" varianten av raiden, och först nästa vecka dyker den upp i sin heroiska variant. Raid-finnaren är heller inte öppen ännu, och när Mogu'shan dyker upp i alla varianter utläses smidigt på Blizzard-bloggen.

Vad tycker du om Mists of Pandaria?

2/6 - tyckte det var en grym raid! En legend skriver lite här om första intrycken: http://www.postmodernahotet.se/?p=512 04/10 Jag får se vad tiden utvisar, men det låter lite intressant det du nämner. :) 04/10 Det fanns massor med saker att göra i början på Cataclysm också, städerna var inte fyllda med iddlande folk i början. Det tog ett par månader sen tröttnade alla på alla förbannade dailies och tråkiga instanser och iddlandet började. Men så har det allti... 04/10 Jag har bara hört dåliga saker om MoP. Jag har slutat att spela. Det känns som att man kommer göra exakt alt man gjorde i cata, Levla 5 lvls från 80 skaffa fullt PvP gear och sen då? Jag kör endast PvP. Tycke MoP borde vara gratis så man kan få testa 1... 04/10 Jag förstår dig faktiskt.. tycker inte själva levlandet är så där jättekul heller. Däremot så är max-level bättre än nånsin förr måste jag säga med massor att sysselsätta sig med om man vill. De har bla lagt till scenarios där man oftast befinner sig... 04/10 Jag kunde inte riktigt bilda mig en uppfattning om hurivida en fluffig panda skulle vara något för mig i WoW, men jag testade det. Än sålänge har jag inte fått upp en karaktär till mer än 87...spelet känns inte så kul som jag hoppades på det skulle vara... 04/10 Hittills har jag bara gott att säga om expansionen. Jag gillar konceptet med dailies som ger valor-poäng: Nu sitter inte alla i huvudstaden och ugglar, utan man ser verkligen liv och rörelse "ute i världen", vilket gör att man får smaka på lite world-Pv... 03/10 Kul att du gillar MoP, tycker jag. Kan föreställa mig att om man gillar WoW redan så KOMMER det inte bli så mycket olikt och nytt till det, även om det kommer (kommit?) mer content. Så har man fortfarande WoW-bacillen i sig så är det bara att njuta, i... 03/10 Ska göra denna imorgon så får vi se, än så länge är jag glatt överraskad att MOP är så kul. Har spelat sen vanilla och den här expansionen känns som en av de bättre de släppt. Hoppas det känns likadant efter raiden imorgon då :) 03/10
Skicka en rättelse