Du och upp till tre andra marinsoldater ska överleva mot vågor av sliskiga rymdkräk. Det är bara en tidsfråga tills ni förvandlas till rymdkebab.

#Gearbox kommande #Aliens: Colonial Marines låter dig förhoppningsvis bli ordentligt förskräckt när du i enspelarläget försöker överleva i en rymdkräkstyngd värld. Ett nytt adrenalintyngt flerspelarläge har nu röjts – överlevnadsläget – där du och upp till tre andra soldater ska överleva mot vågor av rymdvarelser. Spana in det första filmklippet från upplevelsen nedan.

Släppet sker andra veckan i februari till Windows, Xbox 360, Playstation 3 och Wii U.

Stelt och långsamt, kommer ju inte bli läskigt! :( 22/11 SKOJJAR NI? 18 år för den här?, filmerna är ju dels mer verklighetstrogna samt skrämmande och 15 års gräns! Ser ju till och med ut som dem första aliensspelen till PC hade bättre flyt samt grafik, d här var crap! 21/11 Även om AVP2010 var ett kasst spel i sin helhet så hade de element som var riktigt bra och däribland animeringen av Aliensen. ACM ser väldigt stelt ut i jämförelse med AVP2010 fienderna, och väldigt typiskt konsolligt, men det blir ett köp oavsett för... 21/11 Har sagt det förr, och säger det igen: Finns fan inget roligare ibland än att vara ett gäng polare, med öl, och slakta vågor av monster eller zombies. Detta kan bli fett! 21/11 2006 ringde, dom vill ha sitt spel tillbaka! Nej, men allvarligt. Spelet ser värdelöst ut. 21/11 Ser ut som det är utvecklat för konsoler :P .. Inget negativt alltså men ser aningen segare och "tjockare" ut ? 21/11 Är man 4 marines mot 4 aliens???? Eller är det typ minst 10 Aliens som kommer hela tiden? 4 mot 4 är inte survivor mode utan team deathmatch... Säg att det är skit många Aliens som ruschar emot en.... 21/11 Vill. Ha. NU! *befläckar sig själv* 21/11 Håller med, fick en sån sjuuuuuuk rysning! OMG 21/11 Om de lyckas förmedla samma härliga stämning som i de två första AvP spelen så kan det inte bli annat än bra. Fortfarande finns det inget spel som slagit när man spelar som människa och mycket av detta beror på scannern, denna underbara scanner. 21/11
Skicka en rättelse