Allmänna prestandaförbättringar för de spelare som kör processorer med fyra eller fler kärnor i senaste Black Ops II-patchen.

Senaste pc-patchen till #Call of Duty: Black Ops II kommer med ett par välkomna fixar. Bland annat har FOV höjts till 90, samt att det skett allmänna prestandaförbättringar för de spelare som kör processorer med fyra eller fler kärnor. Matchmaking ska också ha förbättrats.

Det var också något om en "häst som faller i Afghanistan". Oookay.

Fullständiga patch notes

  • Max FOV increased to 90

  • Fix: Horse falling through the world in Afghanistan when playing on some CPUs with 4 or more cores

  • Fix: RC-XD and the AGR sinking into the map in MP when playing on some CPUs with 4 or more cores

  • General performance improvements in SP, MP, and ZM for CPUs with 4 or more cores

  • Fix: crash when a 7th player tries to join a 6 player league lobby

  • Improved dedicated server matchmaking

  • Fix: some cases of “Connection Interrupted” in MP while loading into a match

Det här med låg FOV i nyare spel är ett gissel. Det började med half life 2, som var ökänt för att ge folk "åksjuka". Just för att det, för den tiden, hade ovanligt låg fov som defaultinställning. (75 tror jag) Numera verkar nästan vartenda spel ligga... 25/11 Det har inte bara med att det är portar från konsol att göra, eller prestanda - det är även så att många designers/directors/PR har fått för sig att lägre fov ser bättre ut, därför kommer det knappt in ens som en inställning. När spelet väl kommit ut... 24/11 Fördjävligt med alla dessa portar från konsol där foven är typ 65. Om de inte redan visste det så funkar det inte med fov 65 på en dator där man sitter nära en 24" skärm. Finns väldigt många inklusive mig själv som blir åksjuk av det, ja riktigt illamåe... 24/11 Ser ju seriöst ut som att han bara backar med gubben tills han kommit fram till motorcykeln... 23/11 Dom fixade detta, men dom förstörde halva nöjet med spelet. NÄMLIGEN NUKETOWN!! Jag har förfan betalt för att få "exklusivt" den banan, först så var det utmärkt att man kunde välja den, men nu är det bara "Bonus Mpas" som suger så jävla hårt. 23/11 Nu ska dom bara fixa så man kan köra egna rankade servrar med... 23/11 Den (största) anledning till låg konsol-FOV är att vid högre FOV hamnar sidoförvrängningen inom ögats fokus område när man sitter längre bort från bilden (soffa) och även bildens mitt blir för liten på soffavstånd. Men detta är ju PC (~40cm-distans i... 23/11 De som händer är att kameran (dina ögon i spelet) får en fokuspunkt som ligger längre bort från sin position. Detta ger ett större synfält men kan också försvåra din förmåga att sikta eftersom mittpunkten ligger längre och längre bort från din karaktär.... 23/11 Ni som har problem med FoV MW3, kan hoppa in på denna sidan och kolla CoD MW3 för att där hitta en FoV-changer. Btw, om det inte framgick FoV - Field of View. Edit: glömde länk :P http://www.mapmodnews.com/ :slut edit 23/11 Mycke bättre en MW3 65. går fan inte spela med 65½½½ 23/11
Skicka en rättelse