The Sims har fått konkurrens från flera olika håll, och ett av spelen som vänder sig till vårt gudskomplex är Inzoi, från PUBG-utvecklaren Krafton. I den senaste videon får vi se lite mer från spelet och vad de håller på att lägga till.

Något som många fans ska ha efterfrågat är möjlighet att köra bil, och det ska nu vara implementerat i spelet. De är dock noga med att påpeka att det inte handlar om något GTA-liknande upplägg, utan något som "bättre lämpar sig" för en livssimulator.

Själva körandet verkar med andra ord gå på automatik, men man kan se sig runt inuti bilen och bjuda in andra att hoppa in. Det finns dock en likhet med GTA, och det är att det går att vara med om trafikolyckor.

Spelet har även ett ryktessystem, där dåliga handlingar, som att stjäla, försämrar ens rykte och låser upp nya interaktioner med omgivningen, och samma sak för goda handlingar.

Vidare får vi en titt på hur vi kan modifiera staden med olika typer av väder, årstider och renlighetsnivåer, och de vill även göra det så enkelt som möjligt att modda spelet, bland annat i form av ett insticksprogram till Unreal Engine.