Obsidian har släppt sju bilder från arbetet bakom drömrollspelet.

Via Kickstarter har Rob Nesler, art director för #Project Eternity släppt sju artwork-alster från det kommande jätterollspelet och berättar om processen teamet befinner sig i just nu.

– Vi skapar något helt nytt men samtidigt väldigt bekant rpg. Vi skapar det i princip ur tomma intet och den nya fantasyvärlden innehåller nya regler, nya platser, nya nationer, ny lore, nya varelser, ny story, nya karaktärer, ett nytt stridssystem med specifika rustnings- och vapentyper. Det är verkligen massvis med nya saker.

Mycket mer om processen kan du läsa i Neslers fylliga och högst charmiga inlägg på Kickstarter där vi också får lära känna teamet. Bilderna från uppdatering ser du nedan och som du säkert förstår är det ett "work in progress".

Tack till Valpnos för detta #nyhetstips!
Ahh, glömde bort den biten. Tja, hoppas väl på en lika intressant motsvarighet! :) 05/12 Tänkte faktiskt samma som PcGamer. Kanske de får tid till att putsa ett av sina spel nu - det har ju alltid varit deras akilleshäl :( 05/12 Hah, jag tänkte faktiskt URRRRR... när jag såg den femte bilden :P. Kanske var nån på Obsidian som sa exakt samma sak när han/hon såg bilden Men det verkar lovande. 05/12 Nope, dom har inte rättigheterna till Wizards of the Coasts AD&D regelsystem. 05/12 Kommer det använda AC, THAC0, "xDx" osv? Osäker om de uttalat sig om något sånt. Vore dock roligt om det gjorde. Gillar det på något vis. 05/12 Precis. Det stora minuset med deras tidigare alster har varit alla jävla buggar, något som kanske förändras nu. 05/12 Kan meddela att jag är ganska avis ;). 05/12 Jag kickstartade spelet så jag har mitt ex säkrat redan. Tror inte jag kommer ångra mitt val att kickstarta detta projekt faktiskt. Skall bli intressant att få material framöver där man ser själva motorn i arbete med olika funktioner. 05/12 Ska bli väldigt intressant att se vad Obsidian Entertainment kan göra när de får den tid som behövs (för jag antar att deras fans vill se ett bra spel istället för ett fyllt med buggar) och inte har en utgivare som säger ett visst datum. Kommer med stor... 05/12 Detta spel kommer bli episkt, jag räknar varje dag fram tills release med vånda :) Rent grafiskt tror jag att det kommer bli helt magiskt. "pressar ner de resta håren på armarna" :P 05/12
Skicka en rättelse