Halva priset och mer har kapats på The Witcher 2, Arma 2 och andra klassiska titlar.

Förhoppningsvis har du en slant kvar efter Steams stora rea och Humble THQ Bundle för nu startar rean på Good Old Games. Närmare 500 spel har prissänkts och dagliga specialerbjudanden ska vara extra attraktiva, som att du i 17 timmar till kan köpa #The Witcher 2 för blott $7,49 (en femtiolapp).

Gratis till och med fredag

Just nu får du dessutom #Duke Nukem 3D (Atomic Edition) helt gratis, en tidig julklapp du har till och med fredag på dig att öppna.

Tack till backspaze för detta #nyhetstips!
Fick bli ett köp av The Witcher 2. Nu är det bara det här problemet med att få tid att spela igenom det också... :) 14/12 Det blir en nostalgitripp när man kollar in på sidan; jag menar "Nox" och även "Lionheart" var trevliga skapelser. Konstigt egentligen, det var inte så länge sedan dessa spel kom. Nu befinner vi oss ljusår från vad en gång var. 14/12 Äger Blade Runner men Dune 2 äger jag inte (bara den mediokra uppföljaren Empire) så den hade jag lätt köpt och om även ett Blade Runner där man slipper byta skiva=). 14/12 Förhoppningsvis lägger de till ett gäng fler klassiker. Saknar Westwoods "Blade Runner"; och "Dune". 14/12 GoG och systerbolaget cd-project red är definitivt mina 2 favorit företag. Äger för närvarande 34 spel på GoG, köpte Icewind dale 1 & 2 complete på denna rean. 14/12 Vad ska du med cd-nycklar till? spelen är ju DRM fria, Samma problem som steam? Inte riktigt. Du laddar ner en fil. Klickar på filen så installeras spelet. Är du rädd att förlora kontakten till Internet? Bränn filen på en skiva eller ha kvar den på hdn... 14/12 Japp. Mycket behändigt. 14/12 fixa nyss Duke, vilka minnen! 14/12 Trevligt men jag har redan köpt alla spel jag vill ha. Förvisso är det bra för gog då jag betalade fullpris eller en sämre rea för dem. Jag har till och med ett antal spel som jag inte spelat än. 14/12 Ett spel som inte har DRM går att kopiera, GoG´s spel kan man kopiera och spela på hur många datorer man vill. DRM handlar endast om skydd, att produkten är skyddad för kopiering. Det har funnits så länge jag kan minnas men aldrig tidigare har de varit... 14/12
Skicka en rättelse