Testa på MMO-zombieskräcken på en Gaben-kompatibel dator nära dig.

#The War Z är en massiv online-shooter som handlar om att överleva i en zombie-infekterad, öppen och dynamisk spelvärld. Nyligen äntrade titeln beta, och nu har dessutom en Steam-klient lanserats.

Just nu kan du köpa The War Z via Steam för tre olika prislappar:

  • 118 kronor för själva spelet

  • 200 kronor för spelet plus digitala pengar

  • 350 kronor för spelet plus väldigt mycket digitala pengar

Utvecklarna är glada.

– Steam-plattformen ger oss möjligheten att nå en enorm publik av pc-spelare och att arbeta med Steam-teamet har funkat jättebra, säger producenten Sergey Titov.

Steam har tagit bort spelet nu, på tiden. 19/12 Wtf is... War Z http://www.youtube.com/watch?v=RtKAm3nzg6I 19/12 Det verkar som att War-Z kunde slinka in genom en bakdörr på grund av att deras utgivare redan fanns på Steam. Skulle tro att hela spektaklet leder till att Steam ändrar på sina regler. 19/12 Efter att ha sett på videon ser det dassigt ut som fan. 19/12 Fast DayZ var och är ännu, en mod. som i sig är gratis. Så vet inte riktigt om du kan jämföra på lika villkor. Här blåser de folk genom en extremt kass kopia som de tar betalt för. 18/12 Fakta: Steamrealeasen är Version 1.0 Version 1.0 är generellt den fulla versionen av något efter "alph'or" och "bet'or". Sergay Titov har själv sagt att spelet är ute i och med foundation releasen (kolla intervjun jag länkade till tidigare under dagen)... 18/12 Titov also responded to a few specific complaints from the Reddit image: On the game not being listed as Alpha or Beta: "Because it's not an Alpha or Beta. We've launched 'Foundation Release' for Steam on Monday (see attached press release (http://finan... 18/12 Verkar vara ett riktigt skitspel av det jag sett från streams osv. Värst av allt är ändå att Valve har godkänt spelet och lagt upp det på steam trots att "spelet" inte ens har nått betastadie ännu. 18/12 Ja från början skrev jag att det fortfarande var alpha, sedan såg jag någon kommentar om att den lämnat och dom har gått in i betan då kollade jag upp det och då började jag säga det istället. För fullversion har inte kommit alls ännu, det är nu iställe... 18/12 Does not compute. Ska försöka tolka det du skriver. " får veta där att alphan gick warZ ut från 30 november." - Antar att du menade att alphan slutade 30 november. Men du skrev ju tidigare att spelet fortfarande är ett alpha- och beta-stadie(?). "Och... 18/12
Skicka en rättelse