Gänget på Blue Core Studio har skapat en live action-rulle där den blå supersnabbe igelkotten tar sig an Robotnik med vänner. Beskåda bland annat Angry Video Game Nerd som nyhetsuppläsare.

I vissa potentiella framtider går allting inte så bra. Så går det även i ett universum där Dr. Robotnik med alla sina oräkneliga robotar regerar, men som tur är finns det hopp. Nämligen igelkotten tillika Sega-maskoten Sonic. Borta på Blue Core Studios har de pillat ihop en live action-film där den glade blå typen hoppar omkring och fläker ur sig one liners till höger och vänster. Missa inte att beskåda AVGN som nyhetsuppläsare tidigt i filmen.

Har sett bekanta som lyckats klämma in bättre ljudeffekter i sina små filmprojekt än de som fanns i denna film. Kändes som det inte fanns någon som helst kontakt mellan det filmade, det datoranimerade och ljudeffekterna. Väldigt svagt. 12/01 Jag tycker det är ganska svagt att säga att saker är bra för att vara ett ''hemmagjort projekt'' när vissa saker är riktigt dåligt gjorda :s Det är ju solklart att dom försökte göra någonting seriöst men misslyckades stort .. Om man kollar på hur många... 12/01 Han spelade även Steve Urkel. http://www.tagbanger.com/wp-content/uploads/2007/09/urkel.jpg 11/01 ... Dafuq? 11/01 Inget vidare bra trailer. men roligt att den dök upp just nu när jag fått Sonic noja :p Håller på att titta igenom Sonic The Hedgehog serien och ska där efter titta igenom Sonic Underground serien. Sen blir filmen Sonic Underground Secrets of The Chaos... 11/01 Sonics röst är ju Jaleel White, han som gjorde rösten för Sonic i TV-serierna. Så skit samma om den är dålig :P 11/01 Sonics röst var väll minus men annars ger jag fan dom cred för deras jobb. Ballt att så många Internet "stjärnor" är med som AVGN, Thatguywiththeglasses, Screwattack osv :). Tror hon i början var ash från gametrailers men inte säker. 11/01 Jo, alltså, i grund och botten håller jag med. Helt okej för ett hemmabygge på en "jag skulle inte kunna göra det bättre"-nivå. Samtidigt så känner jag att företar man sig att "bevisa" att det går att göra en Sonic-live-action-film, men saknar den tekni... 11/01 Musiken var ju helt okej i alla fall :D 11/01 haters gonna hate som dom säger :) tycker också det va okej gjort för att vara fan made 11/01
Skicka en rättelse