Utvecklarna bakom Witcher 3: Wild Hunt vill nå (ännu) bättre kvalitet och (ännu) större siffror.

De ambitiösa sagoskaparna på #CD Projekt hoppas i och med #The Witcher 3: Wild Hunt, sitt tredje spel någonsin, matcha försäljningssiffrorna hos Dragon Age och #Skyrim.

– Du kan göra mycket med PR, men det finns begränsningar. Utan stöd och support – som vi tror vi kan säkra med ett bra partnerskap – är det riktigt svårt att nå siffrorna hos våra konkurrenter, berättar CD Projekts Michal Nowakowski för Game Informer.

Skyrim har sålt i över 10 miljoner ex, medan #Witcher 2 sålt ungefär hälften så mycket.

– Ligger vi så långt bakom dem gällande kvalitet? Självklart har vi mycket att lära. Det är vi medvetna om, men jag tror verkligen vi kan leverera ett spel av samma klass, om inte bättre så klart. Vårt mål är att alltid förbättra oss. Vi har alltid velat vara i toppen vad gäller spelkvalitet, men också vara oberoende. Det är mycket viktigt för oss.

The Witcher 3: Wild Hunt släpps under 2014.

Aha, okej själv körde jag på rysska så...för mig går de an :D 13/02 Jag syftar på spel som Bards Tale, Wizardry, Might and Magic, Demons Winter etc etc. 13/02 Fem miljoner sålda exemplar av ett spelhus andra spel är inte dåligt. Tvärt om, imponerande. CD Projekt RED har bara börjat. 13/02 Det är bara det att när han pratar så låter han som han vill ta livet av sig i närmaste flod och jag blir trött på hans deppiga likgiltighet. Hur jag än svarar i mina konversationer får jag samma känsla. 13/02 Så spännande. Jag tyckte mest att DA Origins kändes segt. "Alistair, gå och banka på den killen" --> *shyffla shyffla*. Det tog sådant tid innan saker hände. Sedan spelar jag helst mage vilket inte kändes så häfigt i DAO men i DAII så har man ivarje fal... 13/02 DAO är nog mitt favorit spel i den här röstningen. Minglandet mellan karaktärerna är ganska roligt attt lyssna på i DA2 iofs men gameplay är ett nederlag i jämnförelse. 13/02 Tror du har lite fel syn på detta, se det som Shepard från Mass Effect, du skapar en egen gubbe, bara att han har 1 "modell" du kan använda dig av bara. (han har då också lite historia etc etc) 13/02 DAO känns som det mest solida RPG jag spelat överlag - det har en bra blandning av story och gameplay, medan många andra spel kompromissar på det ena eller andra. TES-spelen är underbara sandlådor, men som storydrivna RPG-spel? Något tama. Kört en del... 13/02 Skyrim uppslukade mig helt, tills jag hade upptäckt hela kartan och sedan tröttnade jag. Föredrar rpg-känslan jag får med mina karaktärer i dragon age. Men då menar jag tvåan. Aveline, Varric, Carver och resten gör spelet för mig. På samma sätt som Garr... 13/02 Oldschool? Witcher är väl "oldschool" i den meningen. Du får din karaktär, med din bakgrundshistoria, nu spela. Det är väl så de allra flesta "oldschool"-spelen var, med undantag för att man inte hade någon bakgrundshistoria utan bara en karaktär. Att... 12/02
Skicka en rättelse