I Irrational Games kommande luftkalas kommer du vandra omkring med en viss Elizabeth vid din sida såväl i tid som i otid. En ny genomgång låter Ken Levine berätta om hennes artificiella intelligens.

Om mindre än en månad släpps #Bioshock Infinite till pc, Xbox 360 och Playstation 3. Om du är fundersam kring modern artificiell intelligens har en ny potentiell trevlig möjlighet till kunskap uppenbarat sig i form av en färsk film (tack IGN). I spelet vandrar du nämligen omkring med Elizabeth vid din sida, en ung dam som tycker och tänker på sitt egna sätt. Filmen låter Ken Levine och gänget som ansvarar för hennes tankekraft berätta om hur hon egentligen ser på saker, och hur det manifesterar sig i spelet.

http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://ww...

Oj juste, jag köpte spelet innan de två extraspelen tillkom och då fungrade det. Fick också de två extraspelen i efterhand så jag hade väl lite tur :) 04/03 Kunde inte lägga till rabattkoden eftersom 44,99 är ett specialerbjudande då man får med 2 spel. Skumt :/ 04/03 Har hört mycket bra om denna serie, kanske värt att köpa ner alla och spela igenom vid första bästa förkylning? 04/03 Rabattkoden GMG20-P4DLK-FKYRS ger 20% rea på valfri produkt på GMG när den läggs till i varukorgen. Priset hamnar då på 36$ altså ca 240 kr :) 04/03 Hur får du till 240kr? Dollarn ligger just nu på 6,77 (7 kr). 44,99 för bioshock infinite specialerbjudandet (med 2 spel), blir ca 305kr. Enbart bioshock infinite ligger på 47,99 om man utnyttjar 20% rabatten. Vilket resulterar i 325kr. Källa: http://ww... 04/03 Köpt därifrån 2 ggr, fungerat bra bägge gångerna. Men har läst att Steam bannar sådana nycklar om de aktiveras där(hur de nu ser det). Nycklarna man köper verkar vara tagna från fysiska kopior(första spelet jag köpte var ett foto på serienumret på karto... 04/03 Finns för 240 kr på Greenmangaming om man känner sig mer trygg där. 04/03 Har köpt ett tiotal spel därifrån utan problem. Har haft problem EN gång pga en nyckel som avaktiverats. Kontaktade g2play och vi löste det samma dag. 04/03 G2play känns inte super legit, kan man inte få strul för sånt senare? 04/03 Det var en som cosplayade henne, studion blev imponerad och använde då cosplayern som modell för Elizabeth. För att sedan ha med i promotions etc. 04/03
Skicka en rättelse