Det har länge varit tyst kring Wii U-versionen av #Aliens: Colonial Marines. När spelet missade sitt lanseringsfönster för första kvartalet i slutet av mars började rykten om nedläggning florera. #Sega höll dock tyst – tills nu.

Sega har nu bekräftat för Polygon att spelet är inställt. Samtidigt försäkrar de Wii U-ägarna om att de har "fantastiska spel" på gång till formatet, som kommer utannonseras inom kort.

Har vi just fått bevis för att högljutt klagande leder till förändring? Colonial Marines ligger runt 40 poäng på metacritic har blivit sågat längs fotknölarna av väldigt många spelare.

Tack till Pjotor för detta #nyhetstips!
Det låter som om dom tror att Wii-U ägare grinar över detta? Många "trailers" eller liknande brukar vara en effektiv metod för att marknadsföra ett halvdant spel. Att man helt enkelt för in dom goda bitarna och ser till att det blir spänning, action och... 07/04 huh? Jag har varken förlorat eller vunnit något. Jag tyckte bara att det var onödigt att fortsätta med en meningslös diskussion ju :D skärp dig! Edit: Sen vad det gäller vad jag är för person så vet du lika lite om det som jag vet vad du är för person.... 07/04 för att jag säger att alla tycker olika och jag inte förstod skämtet i det? Men på ett sätt verkar du ju tro att alla tycker som du, men well vi diskuterar det inte vidare. Lugnt för mig för jag har redan räknat ut vad du är för person så. Congrats du... 06/04 Åh nej vad synd :) 06/04 http://www.barnorama.com/wp-content/images/2012/03/grumpy-cat/01-grumpy-cat.jpg 06/04 <edit>: insåg att det är onödigt att diskutera vidare :) cheer up! 06/04 Ja, jag har följt spelet och tycker själv att det inte något fel med liret. Därav jag förstår inte heller skämtet, vissa ogillar det och vissa gillar. Det är rätt logiskt, skulle vara rätt deprimerande ifall alla skulle ogilla och gilla samma saker. 06/04 Nej tyvärr jag var inte på dåligt humör när jag skrev det, jag sa bara att dom som ogillar spelet slipper det för det inte är något krav att inhandla det och samt att jag inte såg humorn i hans inlägg. Vart tolkar ni det som att jag satt och var sur?... 06/04 Du verkar knappast varit glad när du skrev det. Så om du inte var glad och inte var sur. Innebär det att du var neutral. Vilket inte ger dig någon känslomässig anledning till att spräcka det goda humöret :) 06/04 Har du följt spelet? För då borde du se det "roliga" i det. 06/04
Skicka en rättelse