Mmo-spelet War Thunder tar steget in i nästa generation.

– Vi är övertygande om att vårt samarbete med Sony inte bara kommer göra varumärket War Thunder bättre, men det kommer ge våra fans en helt nivå av spelupplevelse som bildligt talat kommer spränga deras sinnen, berättade Kirill Yudintsev som är creative director hos #Gaijin Entertainment.

Och med dessa ord blir #War Thunder även ett spel för nästa generation, utöver att redan finnas i öppen beta för de som behagar datorn som spelmaskin.

Enkelt, war thunder. Det känns betydligt bättre + att dom kommer lägga in skepp och stridsvagnar i samma spel, och dom planerar att ha ett gamemode där alla 3 fordonstyper strider med varandra på sin sida! 15/05 God damn... blir att testa War Thunder då :P 15/05 Shit det var oväntat. Själv är man ju fast i skiten som faan, detta får mig att fundera mer på PS4 än xbox:D 15/05 War Thunder. World of warplanes är väldigt dåligt gjort med hur man flyger och hur det ser ut, samt att det är inga snygga effekter av skada på planen i spelet. War Thunder vinner slaget väldigt lätt. 14/05 Vilket är bäst undrar då jag, World of Warplanes eller War Thunder? 14/05 Spelet är underbart kul och det snyggaste flygspelet som finns, planen ser super ut och även omgivningen. Men måste ändå påpeka att denna trailern var fruktansvärt dålig och inte visade hur kul och bra det är. 14/05 Har inte provat World of tanks, men det borde väl funka till konsol eftersom det är bara tanks och att man uppgrader eller köper nya tanks och man kör runt och skjuter, eller är det ett mer komplicerat spel än så ? 14/05 Är en trogen flygsim fantast och sitter fortfarande och nöter IL-2 1946, men War thunder föll mig inte alls i smaken. För obalanserat och fysiken och skademodellerna är fel även på simulator inställningarna. Gajin har gått nerför ända sedan Wings of Pre... 14/05 War Thunder är inget MMO, begreppet är förvisso idag så våldtaget att de flesta troligen tycker jag har fel. Men War Thunder är ett vanligt onlinebaserat spel, det är inte tusentals spelare tillsammans på en och samma server, det är inte ens hundratals... 14/05 Jag vill ha World of Tanks. Har blivit helt fast i det spelet. 14/05
Skicka en rättelse