Veckovisa uppdateringar att vänta till Creative Assemblys strategibest. Men den med grafikproblem kan kanske hitta lösningen redan i dag.

#Total War: Rome II är bra. Mycket bra, till och med. Men inte felfritt. Bland annat har vissa spelare problem med låg prestanda, och i en första patch som landar nu på fredag åtgärdas en rad akuta problem, t.ex. med prestanda och krascher. Planen är att försöka få ut en patch per vecka framöver.

Den som drabbats av lågupplösta texturer råds att kika förbi spelet supportforum, där det finns förslag på lösningar.

Patch notes för fredagens patch får du ge dig till tåls med att läsa tills på fredag.

Har du börjat lira Rome II? Åsikter? Stött på buggar?

Tumme upp! 07/09 Ja, givetvis. Hade han haft buggproblem hade det stått i texten. Men sånt slår som bekant olika, vilket om inte annat syns i denna diskussionstråd. 05/09 "inom kort"...jojo, vi få se hur det blir med det... Men annars håller jag med dig. Det är ett bra spel. Visst finns det en del småsaker som stör. Det som irriterar mig mest fortfarande (såhär 3dagar senare) är interfacet. Riktigt dåligt! 05/09 Men det borde ju iaf påpekas i recensionen om man vet om det. Köper man ett spel så vill man ju att det ska fungera utan buggar och tas inte dessa buggarna eller prestanda problem upp i en recension så ger ni ju då en skev bild utav det som upplevs geno... 05/09 Spelat de flesta Total war spelen och det faller mig i smaken iaf. Kan inte förstå vad det är som upprör folk så jäkla mycket, eller visst förstår jag att man blir förbannad på grafik-buggarna, men de ska ju fixas inom kort är ju lovat. Spelet är ju gry... 05/09 Spelet har inte lagt av för mig än, har väl spelat 12 timmar ungefär. Grafiken är medelmåttig, men inget att klaga på. Tycker att spelet är kanon! Har bara spelat SP- delen dock.. 05/09 Eftersom coop campaign inte fungerade (desync + crash för båda), testade jag SP campaign. Spelet crashar efter några få turns. #alpha 05/09 Funkar sjukt bra för mig också! :) Ser sjukt mycket snyggare ut en vad Shogun 2 gör också, trotts att jag INTE kör grafiken på MAX. 05/09 Har spelat 21 timmars kampanj. Mycket bra spel med olika saker som händer hela tiden, känns inte alls enformigt än utan upptäcker nytt hela tiden. Har spelat Macedon hela tiden och har än så länge tagit över liten bit runt och ut från Macedon vilket inn... 05/09 mitt såg inte så illa ut men lite åt det hållet TILLS jag klickade i "unlimited video memory". Det ändrar det rejält. Jag sitter iof bara(?) på ett 560ti 1024mb. Visst tappar man lite i prestanda men det blir snyggare. Känns inte som att jag vill köpa... 05/09
Skicka en rättelse