Om du inte riktigt lyckades bestämma dig för om du skulle köpa #Diablo III till konsol efter vår recension av spelet, då kan du få lite hjälp på traven.

En demo har nämligen släppts till både Playstation 3 och Xbox 360. Du kan bara spela som barbarian och wizard i demon som låter dig dräpa demoner hela vägen till Skeleton King. Sparfilen fungerar med fullversionen, om du skulle bli sugen på ett köp.

Alla fuskare borde bannlysas från att spela det gäller alla spel (BF3 i högsta grad) 12/09 Nu har det stått låsa istället för låta i 24h, så nu känner jag att jag vågar säga till. 12/09 Njae klart jag förstår det var bara det att jag gick igenom Twitch på streams och såg inte 1 enda person som inte hade fuskat till sig saker, rätt sorgligt imo. 12/09 Ska faktiskt pröva. Det verkar kul det man har läst om det ändå. 12/09 Det känns väl mer som att du hamnat på fel artikel om du nu inte gillar Blizzard. Du kan ju bara precis undvika att köpa spelen om du inte gillar dem, så kan alla vi som gillar dem slippa korkade kommentarer som den du släppte. Skrämmande nivå 12/09 Alltså, jag har spelat Diablo 1,2 och 3 till datorn och av alla de är diablo 3 till ps3 det abslout roligaste jag haft med en polare! Så sjukt nice å spela på TVn, samma skärm, från soffan! Det är såhär diablo 3 ska upplevas... (casual). kör man för att... 12/09 Spelat ~10 timmar sen release med en polare, riktigt roligt! Menyerna va lite segt när man spela på samma tv, men var för sej va det inga konstigheter. Kul att hitta legendariska items som e bra för en :) till skillnad från pc som vi oxå spela 100+ timm... 11/09 Jag laddade ner demot nu ikväll och måste säga att det var riktigt roligt. Har spelat det på PC ett par hundra timmar, och kan mycket väl tänka mig att lira det på konsoll med frugan eller några polare. Ska bli intressant att se hur det funkar med fler... 11/09 Jo, men samtidigt så kräver inte Blizzards spel något vidare av en dator även ifall de är mycket bra med bra grafik. Det var mest det jag syftade på 11/09 "Testa om det är läge att låsa musen vila till förmån för handkontrollen." OT: ska provas, är nyfiken på hur spelet gör sig på konsoll 11/09
Skicka en rättelse