Spela Telltales nästa äventyr redan till helgen.

I svallvågorna av den enorma succén för #The Walking Dead ska nu #Telltale Games sadla om - redan på fredag är det premiär för den första säsongen av #The Wolf Among Us. Även detta baseras på en omtyckt serietidning och likt zombiekusinen har vi fem episoder att se fram emot under hösten och vintern.

Om du hade tänkt spela The Wolf Among Us på Playstation 3 måste du dock ge dig till tåls ett tag till. Telltale säger till IGN att det bara rör sig om ett par dagar men ändock en förseningen i jämförelse med pc, Xbox 360 och mac-släppet.

Uppskattar man slowmotion trots påstådda 30fps, och crashade savefunktioner så visst köp, jag står över! 20/10 Då är det annorlunda mot PC. I PC så är alla samlade i samma klient. Både på JP och WD, inga separata ikoner för varje episod. 09/10 Haha, ok... :) När du spelar Jurassic Park på PS3 så har du fyra separata startfiler i XMB. Med The Walking Dead har jag fått för mig att man kan välja vilken episod man vill spela inne i spelet (en gemensam startfil i XMB ). Men eftersom jag bara spela... 09/10 Haha, vet inte riktigt om jag hänger med än ärligt talat :) Både Walking Dead och JP funkar på samma sätt. Var bara Back to the future som inte funkade på det viset. 09/10 Jag syftade på att alla episoder ligger inbakade i samma startfil eller hur man nu ska säga. Att det släpptes i episoder vet ju alla :) Märker att jag behöver jobba på att vara mer tydlig i mina inlägg eftersom knappt någon (inklusive jag själv) förstår... 09/10 Sweeeeeeet! 09/10 Okej, det är förstås individuellt :) Som sagt, i JP så kände man verkligen att det blev segt att spela flera episoder på rad, men WD var också bättre genomfört på andra plan än bara manuset. 09/10 Fail på mitt förra inlägg. Jo jag spelade alla på rad och då mest för handlingen. Tycker gameplayet är så standard och jag vet inte.. Blir inte uttråkad av det. Känns nästan inte som att jag spelar så överdrivet mycket utan bara klickar runt lite för... 09/10 Fast Uber, spelade du alla eppar på rad? Jag vet att jag lätt hade blivit uttråkad på spelmekaniken vid 2-3 episoden om jag sträckspelat dom. Då hade det tröttat ut mig, och jag hade förmodligen inte kunna lägga lika stor fokus på storyn. Det är där jag... 09/10 09/10
Skicka en rättelse