För ungefär en månad sedan hade Chris Roberts och #Roberts Space Industries 20 miljoner dollar på bankkontot. Nu har de nått 23 miljoner dollar, vilket firas med Xi’an-skepp som är väldigt snabba och smidiga.

– Målet här är inte att bara göra ett extra skepp till spelet, utan att lägga in en helt ny typ av skepp som vi kan vidareutveckla allteftersom, hälsar Roberts i ett nytt letter from the chairman.

Nu siktar de mot nya mål, närmare bestämt 25 miljoner dollar. Om de uppnår den summan (någon som tror att de inte gör det?) kommer spelets alfaperiod hitta till regioner utanför Nordamerika mycket snabbare och dessutom ha plats för betydligt fler spelare.

Du menar som när Gearbox lade ut utvecklingen av Aliens: Colonial Marines till Demiurge Studios, Nerve Software och TimeGate Studios? Men då så, då vet vi ju att det aldrig kan gå fel. 30/10 Jag har inte backat SC men det blir nog inte några problem att klara av delmålen, de lägger ju ut uppdrag till externa bolag som gör grejjerna åt dem, så har de bara pengar att betala de externa bolagen så blir det gjort. 22/10 Ja, förstår jag. Försvarar mig med att det är toksvårt att gardera sig mot alla eventualiteter och tolkningar i forum utan att producera The Wall Of Text Of Doom ;) 21/10 Okej dåså, tyckte du fick det att låta som att du begär en helt buggfri/balancerad/tweekad glänsande version av spelet med allt innehåll utlovat redan dag 1. 21/10 Verkar som att Starlancer teamet ska hjälpa dom med squadron 42 också. 21/10 Jag menar att de släpper ett färdigt spel som fungerar och som inte är trasigt för att utvecklarna hade större ambitioner än vad de klarade av. Innehåll kan alltid läggas till vartefter men det måste finnas något som är värt att bygga på först. För prec... 21/10 Alltid trevligt med loja medmänniskor. 21/10 Ja Braben ändrade helt spelindustrin, ironiskt nog verkar den vara på väg tillbaks till hur det var innan han gjorde Elite. Kickstarter och Indie däremot går åt rätt håll och jag kan knappt vänta tills när Elite : Dangerous går att spela. Braben är utan... 21/10 Ja men sedan så var han först med att få avsevärt mycket mer än vad de begärt och förstod nog inte att "belöningarna" som de lovade kostade mycket mer än vad de hade räknat med, detta tror jag att många senare tog lärdom av och ökade "priset" för att... 21/10 Precis allt kan köpas i spelet efter det släpps med ingame valuta som du tjänar ihop genom att spela. Du kan köpa spelet i butik efter det släppts och inte pynta en krona innan eller efter, utan tjäna ihop alla vapen, skepp och övrig utrustning genom... 21/10
Skicka en rättelse