Den 15 november släpper #Sony sin Playstation 4 i Nordamerika. Kvällen innan tänker Spike TV med Geoff Keighley i spetsen sända ett program om konsolen. Vi kan då räkna med världspremiärer och utannonseringar av hittills hemliga spel.

Får vi veta vad #Naughty Dog jobbar med, eller kanske vad som hänt med #The Last Guardian? Vill man titta härifrån Sverige får man sätta väckarklockan på 05.00 fredag den 15 november.

Tack till Cowmine för detta #nyhetstips!
Man utannonserar ändå inte Demon's souls 2 förrän Dark souls 2 har släppts. Bad for business. Så gör man helt enkelt inte. Denna Mugimugi verkar inte riktigt förstå och envisas med att pusha fram rykten. Inte du heller, tydligen. 09/11 Om det är ett Demon's Souls 2 på gång så är det ju inte säkert att From Software ens är inblandade så det är inget som Sony i så fall behöver bry sig om. Speciellt inte då Dark Souls 2 bara är utannonserat till den "förra" generationen och ett eventuell... 09/11 Det du inte förstår är att man utannonserar inte ett nytt Demon's souls när Dark souls II inte ens kommit ut än. 09/11 Du har väldigt svårt att förstå eller hur? #1 Det är ett ryktem jag har redan nämnt detta, vilket du också inte fattat. #2 IP't ägs av Sony #3 IP't ägs inte av From Software #4 Vilket bolag som helst som Sony begärt kan utveckla uppföljaren. #5 Åter ige... 08/11 De kommer inte visa något Demon's souls lilla gubben. Dark souls II har inte ens släppts än. Tror nog de väntar tills det har kommit i mars. 08/11 Tackar att du kallar mig bakom flötet. Och ja jag vet vad jag snackar om, vet du? Troligtvis inte. Sedan vet du att Dark Souls inte är en uppföljare till Demon Souls? Vet du t.ex. att Demon Souls IP ägs av Sony själva och är exklusiv till Sony's plattfo... 04/11 LAST GUARDIAN Givf me NAAAOOWWW ha ha ha xD 04/11 Hoppas man får se lite från MLB 14: The Show på PS4. 04/11 Uncharted 4! Har förbokat Ps4 men det är ärligt talat inte ett enda spel som intresserar mig i nuläget. 04/11 Vad tjötar du om? Den uppföljaren hette Dark souls och dark souls 2 har redan visats så det blir ju inte direkt något nytt. Bakom flötet eller? 04/11
Skicka en rättelse