#Terraria är ett spel som för oinvigda kan beskrivas som ett tvådimensionellt #Minecraft där man utforskar, bygger saker och mördar monster och bossar. Populärt är det också – över 3 miljoner exemplar har sålts till pc, och då finns spelet även till Playstation 3, Xbox 360, Android och Ios.

Både konsol- och mobilversionerna har uppdaterats. På konsolsidan hittar vi tillägg som fler recept och monster, utöver sedvanlig polering. Upplever man äventyret på mobiltelefonen kan man numera spela det tillsammans med upp till tre vänner, men värt att notera är att detta gäller lokal multiplayer via Wi-Fi, inte onlinespel. Uppdateringen dödar även ett gäng buggar och gör det möjligt att slänga ut prylar i världen direkt via ens inventory bar.

ofc spel behöver absolut inte vara endast vara till PC, såg inte poängen med att sitta lira terraria på en mobil, men det är juh mig de, finns väl säkert folk som skulle sätta sig på ett tåg och lira det tillsammans. Å andra sidan personligen så spelar... 11/11 då har du missat något. Modding scenen gör ju Tterraria mer eller mindre. Det är sämre till konsol och värdelöst till mobil. 11/11 jo klart du får, men tolkade mer som att du tycker som en annan. Att spel endast ska vara på pc och inget annat. 11/11 Får inte jag tycka så som jag vill lika som du tycker något annat då? Jag ser inte poängen med spela på mobilen speciellt inte terraria, istället för något mer lämpat,? 11/11 mods? aldrig hört att det finns mods till terraria, men nej håller inte med att det endast hör hemma på pc. Det är lika roligt på konsoll och det är säkert roligt med på mobilen. Spela på pc du, ingen kommer tvinga dig spela på andra plattformar 10/11 Terraria hör hemma på pc, med flera skärmar, massa mods, då är det underbart . 10/11 Var är världen på väg med alla gnälliga människor som dig? Tror själv det kan vara rätt trevligt, åker man långa sträckor med polare typ buss eller tåg så kan det vara rätt nice att sitta ner och spela terraria på mobilen eller surfplattan. Varför ska... 10/11 nä tror jag känner för att ta med mig min mobil åka till polarn och sätta mig o spela multiplayer terraria på min jävla telefon :P Vart tar världen vägen med gaming. 10/11
Skicka en rättelse