Och testa en elva år gammal föregångare till original-Flatout.

Flatout-skaparna #Bugbear jagar via Kickstarter pengar till #Next Car Game, en i anden mycket nära släkting till just Flatout. Med sexton dagar kvar av Kickstarter-kampanjen fattas ännu en ansenlig summa för att nå målet på 350 000 dollar, och kanske kan en första gameplay-film elda på donationslusten. Se och bedöm.

Som en historielektion i kraschracing har Bugbear lagt upp en demo av en #Flatout-prototyp från nådens år 2002. Ta hem den, känn den fortfarande fantastiska känslan och bestäm dig sen för om du vill bidra till Next Car Game. Om du hostar upp 20 dollar eller mer får du redan i december testa en tidig version av spelet.

Next Car Game kommer släppas till Windows oavsett om Kickstarter-målet nås eller inte, men med mer pengar i kassavalvet utvecklas det till PS4 och Xbox One också.

5 dollar från mig, done! Inget spel lovat och klart så Varför känner jag mig glad ändå? Kanske för att man är så Djxla trött på så kallade microtransaktioner fån alla så kallade "Gratisspel". Har ingen susning om hur ett spel som Path of Exile lyckats... 16/11 Det vet jag, förhandsbokade spelet dag ett som de lade upp en pre-order på sin hemsida (innan det togs bort). Men spelet kommer fortfarande inte bli lika bra som det hade blivit om det fått mer pengar, vilket de själva skrivit. 15/11 Dom kommer att göra spelet oavsett! 15/11 Ser ut som att han som kör har fusket "solid granite car" (Carmageddon). 15/11 Älskar flatout, första alltså, och detta ser väldigt likt ut ettan, och som andra sagt, hade jag pengar över så skulle jag ge dom allt jag hade. Nu har jag tyvärr sparat ihop till ps4;an + spel, så har verkligen inte råd. Men hoppas bugbear lyckas med... 15/11 Älskade fösta spelet! Varför kunde inte detta vara ett release-spel till next-gen. Då hade jag köpt direkt. Tycker detta är mer intressant än både NFS eller FORZA. 15/11 Tyvärr har inte kickstarterkampanjen någon chans som det ser ut nu, om inte någon väldigt rik person donerar ~$150k till kampanjen. 15/11 Verkar lovande! har alltid älskat Flatoutspelen :) 15/11 Gav dom 60 dollar för några veckor sedan, Flatout serien är en klar favorit. 15/11 Jag tror verkligen på Next Car Game! Spelet kommer att bli riktigt grymt, men jag hatar att jag inte har råd med att köpa det redan nu -.- 15/11
Skicka en rättelse