#Battlefield 4: China Rising utspelar sig i Kina och är det första tillägget till #Battlefield 4. Vi gav upplevelsen 3/5 i betyg i vår recension, men någon som delar ut betydligt lägre betyg än så är den kinesiska militären.

Polygon rapporterar att den militära publikationen Zhongguo Guofangbao har publicerat en kritisk text, som anser att det är ny form av kulturell aggression att misskreditera nationer genom spel. När västerländska länder gjorde krigsspel förut så fick Ryssland agera fiktiv fiende, men tack vare Kinas ökande styrka är utländska företag numera intresserade av att placera Kina i konflikten, menar artikeln.

Läs mer hos Games.qq. Eller om du inte kan kinesiska: Scmp.

Håller med, men för det behövs ett spelföretag som inte är amerikanskt eller ägt av jänkarna. Kan aldrig se att EA skulle tillåta DICE att framställa USA som något annat än goda. Tänk om det kunde komma ett AAA-fps från Kina, det skulle kunna nyansera... 25/12 http://en.wikipedia.org/wiki/Covert_United_States_foreign_regime_change_actions#During_the_Cold_War Eller så öppnar du en historiebok istället för att använda härskartekniker. 24/12 Behövs det ens upplysas? Googla vilka som leder landet t.ex. Haha, allvar? Gaylagarna t.ex.. Folket vågar inte säga något om ledningen etc etc finns ju hur mycket som helst, samma med kina.. Vissa av deras krig har säkert inte varit bra men många av dem... 23/12 http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/31577142.jpg 23/12 Nej, det är inte ett "kommunistiskt styrelseskick" och nej, det är inte utopin av kommunism. Snarare, i sådana fall, ett socialdemokratiskt styrelsesätt (där socialdemokrati inte är att beblanda med den samtida, svenska socialdemokratin). Kuba är inte... 23/12 Kuba har en kommunistisk styrelseform där staten anses äga mark och diverse annat och ska förvalta detta i medborgarens intresse. Detta är utopin av kommunismen. Problemet är väl att det sällan blir så i praktiken. Kuba är en kommunistisk stat. Detta... 23/12 Läs gärna det jag skrev ovan om kommunism igen. Att något är "nära Sovjet" har för övrigt ingen koppling till mått av kommunism. Är som att säga att närheten till USA är ett mått på hur många brunnar ett land har. Man kan däremot, med rätta, påstå att... 23/12 Kuba under hela Castros regim var så kommunistisk så man kunde bli och var närmare Sovjet än vad tex. Kina var. Det är först nyligen som de börjat luckra upp lite. http://img.gawkerassets.com/img/188d4vj1z4jd5gif/k-bigpic.gif http://static4.wikia.nocook... 23/12 Du blandar ihop begreppen. Kommunismen är ingen aktör utan ett tillstånd (vilket följer de kriterier jag stipulerade ovan). Socialism är instrumentet att nå dit (vilket kan innefatta ett proletariatets diktatur, som du misstar den kinesiska regimen för)... 23/12 Ah, jag förstår. Å andra sidan så är det ju inte företagen som definierar avsaknaden av rättigheter och låga löner för de utländska företagen, utan den Kinesiska regimen. Samma regim har säkert ingenting emot att utländska aktörer håller folk Kinesiska... 22/12
Skicka en rättelse