I #The Elder Scrolls Online kopplar Tamriel upp sig och låter spelare kriga sig genom de exotiska miljöerna. Men det finns mer än slagsmål att ägna sig åt. Till exempel lukta på blommor. Eller ännu bättre: skörda dem för att skapa häftiga prylar.

I en ny film förklarar utvecklarna #Zenimax Online Studios mer om tradeskills i det kommande mmo-spelet. Som exempel tar de en khajiit-krigare som bygger sin egen rustning, och vi får följa med när han samlar ingredienser och står och slavar vid arbetsstationen. Det verkar bli ett omfångsrikt och tidskrävande system där de som lägger ner mycket tid blir belönade med rikedomar och berömmelse.

Repopulation verkar bli sjukligt bra! :) 25/02 Nä, de slänger in lite olika halvmesyrer i craftingen, som i GW2 och nu i ESO. Lite forskning som ger illusionen om att man kan skapa något unikt, men där recepten ger samma resultat om man använder rätt material. Båda är steg i rätt riktning om man jäm... 21/02 Äh! Börja spela WoW igen.. Bli level 90 nu innan nästa exp-pack å var med från början i Draenor ! WoW kommer hålla tronen ett par år till som kom tillbaka.. ni vet att ni vill.... 20/02 Kommer bli hur bra som helst. Ser verkligen fram emot när det släpps. Jag är grymt nöjd med hur craftingen fungerar och hur otroligt rolig pvp:n är. Kommer bli många timmar framför datorn=). Kommer definitivt inte bli en flopp. 20/02 Jag håller helt med dig... sedan SWG har jag letat efter bra MMOs där crafters är värderade och har en personlig prägel. Där inte alla blir mästare på crafting för att de craftat en dag eller två... 20/02 Spelet kommer klara sig hyftast enbart för det lever på sitt namn. 20/02 Jag gillar craftingen i ESO rätt mycket. Kul att man lagt in en del där man forskar fram egenskaper i rustningar, vapen, potions etc., men är lite rädd för att de kommer lägga in en betalfunktion i detta för att dra ner på tiden man måste vänta med fors... 20/02 Jag tror att spelet kommer klara sig hyfsat. Bara för att det inte levde upp till dina förväntningar så behöver det inte floppa.. Jag tycker det är bra att det kostar att spela spelet för free to play brukar oftast bli crap plus att man ofta lägger ner... 20/02 spelmekanik som siege och crafting kommer nog vara väldigt roligt att leka med men grafiken känns grå och tråkig. SPelade lite i betan. Men kommer det vara värt 500kr + 100kr i månaden... nej det kommer det inte med tanke på att det Wildstar lurar i knu... 20/02 För att vara ett mmo ser det rätt bra ut. 20/02
Skicka en rättelse