Camden, New Jersey hade USA:s högsta brottslighet år 2012. Ingen munter utmärkelse, men man kan ju i alla fall använda den för att göra nedladdningsbart material till ett otroligt populärt spel. Det är precis vad #Ubisoft tänker göra med #Watch Dogs.

Som tweeten antyder har det i hacker-spelets alternativa verklighet installerats övervakningssystem för att råda bot på problemen. Om det hjälper får vi veta någon gång i höst. Exakt vilket omfång det nedladdningsbara materialet får vet vi inte i dagsläget.

Kommer inte lägga en krona till på detta spel. Borde inte köpt det från första början ens en gång. 02/08 I like your 2 cents. Visst blev man van med körningen men ush vad märklig fysik det är i spelet, och det är nog det som drar ner spelet så ohört med tanke på att man spenderar tid i bil/motorcykel 80% av spelet. Sen att vatten från vatten spridarna fort... 01/08 Jag tyckte faktiskt Watch Dogs var ganska roligt och storyn var i mitt tycke inte sämre än någon annan. Grafiken var bra men själv hackingen kunde utvecklarna gjort mer av kan man tycka. Hur bilarna styr är desto sämre, särskillt man spelat en hel del... 31/07 Smaken är ju onekligen som baken. Personligen finner jag körningen i Watch Dogs som alldeles för arkadaktig. Bilarna saknar tyngt helt. Det funkar okej när man kör i höga hastigheter, medans det är förjäkligt i låga, då alla bilar studsar fram som en... 31/07 sämsta spelet iår 31/07 Det skulle vara intressant om det fanns något objektivt sätt att jämföra kvalité mellan spel. Jag har hört din åsikt tidigare, men kan inte alls hålla med. Har precis spelat ut Watch Dogs och sitter och lirar GTAIV nu och tycker att körning är betydligt... 31/07 kunde inte få någon inlevelse i watch dogs .. spelet hackar .. och huvudpersonen är så jävla ful att det stör. 31/07 tyckte jag med...förr. Nu tyckte jag att det saknades grepp...och motorcyklarna var nästan okörbara. GTAV funkar bättre. Är väl delvis en vanesak, men jag blev förvånad över hur dåligt IV har åldrats. 31/07 Really? Körningen i GTA IV är den bästa jag upplevt i ett spel av den här typen. 31/07 jag med. Körningen var helt ok när man vant sig (Körde gta IV (steam-rea) och det har däremot kass bilkörning! Kommer inte ihåg att det var på det sättet). Tyvärr känner jag ingen motivation att återvända efter att jag klarat kampanjen och ett andra upp... 31/07
Skicka en rättelse