Mindre pengar och långsammare enheter diskuteras hos Blizzard.

Varje ny Starcraft 2-expansion innebär nya möjligheter i multiplayerdelen men #Legaxy of the Void kan bli den som förändrar spelet mest. I ett nytt blogginlägg förklarar #Blizzard resultaten från de senaste speltesterna och några av sakerna som diskuteras är hyfsat radikala. Man tittar bland annat på möjligheterna att sänka attackhastigheten för alla enheter, och istället kompensera med att varje enskild interaktion gör mer skada.

Blizzard funderar även på att sänka värdet för hälften av mineralerna vid varje bas för att uppmuntra spelare att expandera mer. Sen har vi självklart de självklara enhetsförändringarna där några försvinner och några stöps om helt.

Så är det väl alltid... även om det skiljer i tid det tar o lära sig. 15/02 Så kan man se det om man inte förstår skillnaden mellan målet i spelet (vinna matchen i fotboll / besegra sin motståndare i SC) och medlen man har att göra det med (spelare i laget, matchtaktik etc i fotboll el. tillgängliga trupper och strategier i SC)... 14/02 När jag hade lärt mig den optimala strategin i fotboll, att göra fler mål än motståndarna, tyckte jag det blev tråkigt. Fanns inget kvar att lära. 14/02 Hmm, nu ska vi se... nä ingenstans i mitt inlägg kan jag se att jag gjort ett sådant påstående. Det jag säger är att när tyckte att jag blev "skapligt bra" så fanns det ingen anledning att lära sig nya strategier utan allt landade i samma mönster vilket... 14/02 Detta är nog bland det dummaste jag har läst på länge... 14/02 Då är du alltså en av de bästa i världen? 14/02 Hoppas Blizzard läser expertkommentarerna här så de kan tänka om. 14/02 Svårare att få limit arme på 2 expar, uppmuntrar jag alla dagar i veckan. Starcraft 2 på hög nivå har för mycket fokus på limit mot limit arme för att det skall bli roligt tycker jag. Går alldeles för fort att få upp stora armer med lite resurser. 14/02 Är väl bra att vissa mineraler blir hälften så man måste expandera mer. Hoppas ändringarna får folk att spela som noobs. Då får man en chans igen! 14/02 Vänta nu, om dom minskar mineraler per bas så behöver du väl macroa mer för att hålla produktion uppe? Så mer micro och macro eller är jag ute och cyklar här? 14/02
Skicka en rättelse