Än så länge bara i asiatiska regioner.

Den nya patchen 2.2.0 till Diablo III som snart släpps på offentliga testservrar, innehåller en valuta för mikrotransaktioner med verkliga pengar, kallad Platinum. Dock kommer valutan, åtminstone inledningsvis, inte att finnas på amerikanska och Europeiska servrar, rapporterar Kotaku.
I dagsläget ser det ut som om valutan kommer att användas till utseendemässiga förändringar och boosts.

I en post på den officiella sajten skriver Blizzard att de "har märkt att många spelare uttryckt intresse för mikrotransaktioner i Diablo III. Vi kommer att undersöka den modellen i vissa regioner, men har inga omedelbara planer på att implementera sådana transaktioner i den europeiska regionen."

Vad tror ni, kommer mikrotransaktioner att implementeras i Diablo III i framtiden, och skulle det vara en bra sak?

om ni sköter det lika snyggt som path of exile so fine go a head annars låt bli 22/02 Nej, det påverkar mig inte. Vad som påverkar mig är att någon som spelar lika mycket som mig och köper en boost har ett försprång i seasons som jag aldrig kommer kunna komma ifatt på såvida inte jag köper samma boost. 22/02 Det finns många som vill ha möjligheten att köpa sig "ikapp" när de inte kan/vill/orkar lägga ner lika mycket tid som andra. Rätt eller fel lämnar jag till andra att avgöra, själv är jag kluven då jag definitivt vill att utvecklare ska tjäna mer pengar... 22/02 Alltså Reaper of souls som bara är en expansion går för 400 spänn. Och det är som bäst en medioker spelupplevelse. Nu sattsar dom på mikrotransaktioner istället för att ge gratis content vilket det verkligen behöver. Giriga äckel som förstör en spelseri... 21/02 Tjenare eller. Blizzard säljer oss spelare expansioner som är mer innehåll och spelvärde. Att köpa boosts som gör det enklare att få bra loot och skit är bara löjligt. Ser hellre att Blizz släpper fler expansioner med innehåll än att spelarbasen tillsam... 21/02 Tycker inte mikrotransaktioner hör hemma i spel medprislapp, utvecklade av gigantosaurusar som t ex Blizzard 21/02 Drivkraften i ett spel som Diablo är att söka efter loot som förbättrar stats och dessutom förhoppningsvis även återger kraftinsatsen genom att visuellt vissa upp detta i karaktärens "looks". Jag har svårt för att se hur gnidna Blizzard skulle lyckas... 21/02 Neeej! Bort med tassarna från D3. 21/02 Jag tänkte inte alls på spel så som LoL och CS, så du har helt rätt. 21/02 jag behöver mer stash space, betalar lätt en slant för att få mera space... men boost exp låter bara galet det är fel.. 21/02
Skicka en rättelse