Om ett par veckor är det dags att ta sig an #Demon's Souls-skaparnas nästa mörka äventyr när #Bloodborne svingar den blodiga lien till Playstation 4. Föredrar du att spela i goda (eller onda) vänners lag så kommer #Sony med mer information till dig.

De har uppdaterat den officiella sidan för spelet med detaljer kring onlinespel. Det ska gå att både samarbeta eller mörda varandra i co-op respektive pvp, och båda systemen kommer med särskilda belöningar.

Det går också att lämna meddelanden till andra spelare för att både hjälpa eller lura dem. Gravstenar från fallna hjältar ger dig tillgång till en slags replay där du kan lära dig hur du inte ska gå till väga framöver. Andra spelare som fortfarande lever och är på samma bana som du syns som spöken.

Onlinefunktionerna kräver en aktiv Playstation Plus-prenumeration.

DaS2 är utan tvivel det svagaste spelet i "serien". DaS är ett fenomenalt spel i all sin rätt, men där är någonting speciellt med DeS som inte finns i de andra två. Jag vet verkligen inte vad det är dock. Haha! Men både DaS och DeS sätter även jag mig... 13/03 Helt klart, sätter mig ner än idag och kör det ibland :-). (nåja det gör jag med DaS oxå :p). Då det är samma person bakom des och das så tror jag på ett suveränt spel, synd att han inte var med och gjorde das2 till det spel det borde vart. 12/03 Och ärligt talat var DeS snäppet bättre. Jag kan inte riktigt säga varför jag tycker så dock. Jag tror annars att Bloodborne kommer bli det mest intressanta släppet i "serien" so far. 12/03 Det funkar inte riktigt så, vare sig du kört DeS eller inte, så är DeS orginalet. DaS är en spirituell uppföljare :) 11/03 Jag har inte spelat DeS, så för mig var DaS orginalet. 11/03 Pvp? Men inte regelrätt typ 3vs3? Coop som i dying light? Är inte kunnig kring bloodborne så ni får gärna upplysa mig. 11/03 Som i sin tur låter som Demons souls. DeS var orginalet, inte DaS ;) 11/03 Arg, så klart man är på utbildning den 25 :( 11/03 Så man sliper ringa polare nu och förklara vart man lagt sin markering :) 11/03 Taget från deras sida om Multiplayer: Password Multiplayer matchmaking for cooperative play is automatic and random. However by setting a password for your session, other players can enter the same password and be joined to your game. Passwords can be... 11/03
Skicka en rättelse