När #Undead Labs knåpade ihop zombiespelet #State of Decay tog de extern hjälp för att skapa bakgrundsmiljöer. Detta företag visade sig dock vara av den smått oseriösa sorten – något som framgick när Undead Labs började arbeta på den högupplösta återutgivningen #State of Decay: Year-One Survival Edition och hittade en riktig korvfest.

När de lågupplösta texturerna från Xbox 360-versionen skulle omvandlas till högupplösta Xbox One-motsvarigheter hittade utvecklarna nämligen löjliga mängder manliga könsorgan i omgivningarna. Det är oklart varför de hamnat där, men förmodligen är det någon lustigkurre som haft tråkigt på jobbet. Uppgiften kommer hur som helst från Undead Labs Geoffrey Card som berättade om fadäsen för Xblafans under PAX-mässan i helgen.

Penisarna flög alltså under radarn för att Xbox 360-versionen inte hade tillräckligt högupplösta miljöer för att de skulle snappas upp av testarna. Inför släppet av nyversionen tas de, inte särskilt överraskande, bort. #Microsoft meddelar också att företaget i fråga inte längre arbetar för Undead Labs.

Via Gameinformer.

Skicka en rättelse