I väntan på det lovande projektet som bygger om hela #Super Mario 64 från grunden i OpenGL, kan vi spendera lite tid tillsammans med en högupplöst version av första banan i spelet.

Det är ett helt annat projekt, denna gång av Erik Roystan Ross som mödosamt har återskapat Bob-Omb Battlefield-banan i Unity 3D-motorn. Spana in kalaset i klippet nedanför, och vill du testa själv är det bara att hoppa över till Eriks hemsida och spela. Waahoo!

Haha, du är rolig du. Med tanke på att du tar andras användarnamn så seriöst, så kan väl andra göra likadant med dig? Du behöver inte bli så defensiv, lugna ner dig nu. :) 30/03 Vet inte vad du mena med "såna". Mitt namn är snarare en oxymoron (läs på). Nånsin sett en "mörk blixt" ? :) 30/03 och hans duktiga arbete kommer att belönas med en stämningsansökan av Nintendo. Det är så man belönar människor som har förbättrat någon annan persons verk eller som gjort ett gammalt spel tillgängligt för fler människor. Tror inte att han har fått Nint... 30/03 Så ifall vi ska vara "såna". Så är du en mörk blixt i verkligheten, eller? 30/03 Nej men sluta. Säg inte att ni tog bort min kommentar där jag sade att jag skulle nypa honom på benet? Herre min gud, vad har hänt med FZ:a? Man kan inte ens skämta runt längre. Seriösa hat-kommentarer förstår jag, men det här? Tiden som en gång var,... 30/03 Tråkigt att du inte kontaktade Erik först och frågade om han hade tillstånd, vågade du inte eller? Han ber ju att man kontaktar honom om upphovsrättsfrågor på sin sida. 29/03 Har raderat ett gäng inlägg i den här tråden. Om du drabbats, tänk över hur kommunicerar med andra människor som inte delar din åsikt. 29/03 Så kan vi säga om alla brottsfall, även dom med tydliga utgångar, men det var inte min poäng. Fair-use handlar om begränsade och unika fall, fan-art eller pris påverkar inte detta. Mario 64 i unity är ett solklart fall av upphovsbrott. 29/03 Nej, det är en domare som har sista ordet om huruvida det bryter mot upphovsrätten eller kan klassas som fair use. 29/03 Intressant kommentar, från en som kallar sig för "kleptoman" 28/03
Skicka en rättelse