Har du alltid drömt att utföra en kladdig fatality? Nu finns det en genväg med en prislapp.

De kladdiga avslutningarna har blivit synonyma med Mortal Kombat-serien men de är inte helt lätta att utföra, särskilt inte när du ofta har kort om tid att trycka på rätt knappar, i rätt ordning. Den som ändå vill slita sin motståndare i två stycken eller låta blodet från det utslitna hjärtat skölja över ansiktet kan i och med #Mortal Kombat X köpa sig en genväg.

Det är Kotaku som uppmärksammar två skämdumpar från spelets shop där du kan betala 1 eller 5 dollar för 5 respektive 30 "easy fatalities" som låter dig utföra dem genom "simplified inputs". Vi hoppas och tror dock att detta går att stänga av i versusläget.

https://www.youtube.com/embed/cZXSpJopli0 14/04 Inte riktigt lika hemskt som Star Citizen 14/04 Min framtida son/dotter får i alla fall permanent utegångsförbud om de köper till sig fatalities. PÅ MIN TID satt man med fuskblaskor och pluggade in fatalities för att kunna skryta och ta förnedringen till en ny nivå. 14/04 Jag behöver en ny hobby... im too old for this shit. 14/04 Way ahead of you! Noob Saibot ;) 14/04 Kids, chill the fuck down. Om nån fjortis med pappas kreditkort vill att det ska spruta extra blod på hans skärm när du endå redan förlorat. Vad spelar det för roll? 14/04 Kunde vara kul att tillägga att man behöver INTE betala för detta läge. Det finns tillgängligt att låsa upp i Challenge Towers som är en del i spelet. Ed Boon själv har sagt detta i en nygjord interjuv med Angry Joe. Denna betalda genväg är likadan som... 14/04 När MK X verkade lovande så skulle de givetvis förstöra charmen med fatalities som är signum för serien. Om än bara för syns skull så ger det en bitter smak. Usch. 14/04 "Vi hoppas och tror dock att detta går att stänga av i versusläget". Varför? Det spelar ju ingen roll. Som många säger så gör man fatality EFTER man vunnit. Jag är själv totalt värdelös på att knappa in combos så jag hade ju älskat det här, hade dock... 14/04 Vänta vad snackar ni om här i kommentarerna? Detta är inte pay2win på något vis.. En fatality gör man när en redan vunnit matchen. Detta gör absolut ingen skillnad att kunna köpa lättare fatalities. Larvigt är det dock 14/04
Skicka en rättelse