Samtidigt som #EA kämpar för att ta kontroll över #Take Two Interactive passar Wall Street Journal på att intervjua Sam Houser, vd för #Rockstar Games och exekutiv producent för alla #Grand Theft Auto-spel sedan 2001. Vad EA har för planer för Rockstar kan vi bara spekulera i, men Houser säger att det inte är troligt att han skulle be EA om godkännande av spelinnehåll. Han säger sig inte heller ha några problem med att Rockstar blir en "mycket mindre fisk i en mycket större damm".

Since he became CEO at EA last year, John Riccitiello has said he hopes to encourage more creative risk-taking by giving game makers more autonomy within independent "labels" at the company, a structure in which the eccentricities of Rockstar might find a suitable home.

EA rocks, fuck the haters! 8) 13/05 Några titlar klarar de av , och några är lovande. Ser fram emot Mass Effect, Mercenaries 2. 13/05 Ea kan fara åt helvete. Imho... 13/05 nej sälj inte till ea då blir det pegi 3+ på gta spelen och buggigt och barnsligt nej Take Two Interactive får allt ha kvar det så vi har något spelföretag kvar så vi har något ordning på torpet 13/05 Hon kallas verkligheten. 13/05 Jag vet inte varför, men jag blir verkligen irriterad när jag hör att EA har köpt upp en spelutvecklare. Tänker direkt på Microsoft. Jag hatar monopol... Nån borde köpa upp EA, sälja skiten i molekyler så alla utvecklare får börja om från början. Eller... 13/05 Håller med, det finns massa GTA liknande spel som inte säljer så bra. Varför? Jo för att det är för tråkigt förmodligen, och de FLESTA ea spelen är rätt tråkiga... Men, man får hoppas att EA inte gör någonting dumt. Men jag är surare på Take Two än EA... 13/05 Jag skulle villja veta till vilken spådam du har gått för att få din information, Bara för att något heter GTA betyder det inte att det är ett givet köp för en "riktig" gamer (eller allmänheten för den delen) man vet ju aldrig vad som häder. Dom på EA... 13/05 Då kan man ju tänka efter sen... Saken är den att EA kommer göra så att alla pc-fans där ute kommer få spela sina GTA4 och alla andra grymma konsol-spel som släpps. Dom ser till att företagen faktiskt får resurser till att göra även pc-spel. 12/05 Ja det är ju så man gör pengar. De bryr sig inte alls om du hatar dem eller inte för du gör ingen skillnad. Det är först när en majoritet av köparna gör ett annat val. T.ex. Köper Sportspelen från konkurenten istället som vi kan göra någon skillnad. 12/05
Skicka en rättelse