Kommer du att spela nu, eller har Warners strul fått dig att gå vidare i livet?

Arkham Knight till PC har varit en stor bedrövelse. Vid release var spelet faktiskt så trasigt att Warner såg sig tvingade att helt dra tillbaka det från Steam. (Hur det kunde släppa det alls i det skicket är en annan historia.) Men nu nås vi av nyheten att spelet äntligen har fått en ordentlig första patch, något som egentligen skulle ha skett redan i augusti.

Reaktionerna är blandade men ser övervägande positiva ut, så här långt.

Kommer du att pc-spela Arkham Knight nu, eller har Warner missat sin chans? Om du lirar, hur funkar patchen för dig? Berätta!

Klicka nedan för de viktigaste förbättringarna som patchen ska föra med sig, samt vilka problem man kommer att jobba vidare med.

Klicka för mer information

Reduced frame rate hitches
Optimizations for system memory and VRAM usage
Improved performance on all GPUs (requires the latest drivers)
More Comprehensive In-Game Settings
Fixed low resolution texture bugs
Fixed hitches when running on mechanical hard drives (HDD)

In addition to the above, we’re continuing to work on the following for future updates:
Adding support for SLI and Crossfire
Adding support for the latest DLC & Season Pass content
Adding support for additional updates such as Photo Mode
Continued improvements and bug fixing for a Windows 7 specific memory issue that occurs on configurations with 8GB of system RAM and some NVIDIA GPUs during extended game play
Continued improvements for Windows 10 specific issues on systems with some AMD GPUs

"Förtroendet är borta" Haha, så synd er. Potti potti. 06/09 Vill dock påpeka att det fortfarande inte går att köpa på Steam. Så helt klara å nöjda är de nog inte. 05/09 Har spelat sen det kom ut, inga problem och med 60fps stort sett överallt. Vill bara ge en röst till de, antagligen få, som har kunnat spela det utan krångel på pc :) 05/09 Jag kommer vänta tills priset går ned, över 200 kr kommer jag inte lägga på detta spel efter deras cluster-fuck up. Men ja, jag vill fortfarande spela det. 05/09 Spelade klart det på ps4an nån dag sen... .... bra spel, dock inte samma klass som Arkham City som jag älskade. Arkham Knight var inte dåligt på nåt sätt och hade kul; men alldeles för mycket körande med batmobile och inga riktiga bossfighter förutom .... 05/09 Snälla, spela det. Har "100%-igat" det på PS4 och det är ett av årets bästa spel:) 05/09 jahopp...level fo detail Shadows texture quality Kan jag ha på high eller medium och har samma fps!? Fortfarande hickups på runt 35-40 till 60-70 fps med grappel hook Använder bara 2,3 av 970:s Vram Lite bättre men fortfarande halft ospelbart 04/09 Men va faen nu har jag ju precis börjat på Mad Max!!! Beslut, beslut (crazy) ja ja, jag kommer definitivt lira 3:e spelet i en underbar spel serie :D Har det kvar sen release. Visste att det skulle fixas tillslut 04/09 äh vilket skräp. om priset var typ max 200 spänn så kanske... men i det här skicket så långt efter release och fortfarande kräva 100% i pris? Vilket bullshit. 04/09 Var minuter ifrån att köpa det när det kom...men hann läsa på fz om strulet och tur var väl det. Gillar verkligen föregångarna...men det blir till att köpa det på steams julrea tror jag. 04/09
Skicka en rättelse