Igår besökte #Valves Chet Faliszeck EGX-mässan för att prata om den virtual reality-teknik företaget utvecklar. I en frågestund efter presentationen var det självklart någon som frågade om #Half-Life 3. Personen undrade om spelet utvecklas till hårdvaran – vilket inte är en orimlig tankegång då efterlängtade spel ofta fungerar väldigt bra för att sälja dyr hårdvara. Men nej, så är inte fallet.

– Nej, svarade Faliszeck.

När han lite senare fick frågan igen (av samma person i publiken), svarade han skämtsamt:

– Jag sa nej.

Han förnekade dock inte att spelet är under utveckling över huvud taget, så Half-Life 3 confirmed!? Eller är Half-Life 3 omöjligt?

Via vg247.

Varför väntar folk fortfarande på Jesus som om det vore kommande av Messias? Speciellt då Bibeln var medioker och Skapelsen var 6000 år sen nästan. noteventrolling 25/09 Det är ingen som tänkt på att Valve varit extremt otransparenta angående HL3 och till och med trollat fansen? Så länge spelet inte är bekräftat tar jag inte ett ord från deras sida som fakta. Ett "nej" idag kan lika gärna vara "ja" om en månad eller 15... 25/09 Ajdå, det här var nog den sämsta HL3-relaterade nyheten på mycket länge. Det betyder att HL3 knappast ligger nära i tiden om inte VR är med i bilden. Det betyder också att även om HL3 är betydligt mer "färdigt" än många tror så kommer det säkerligen int... 25/09 Half-Life 3 blir inte ett vr-spel. 3 ord.... 25/09 Tacka tiderna då moddar var normen och inte DLC / microtransactions / ni är för korkade för att använda våra mäktiga devtools ursäkter etc..... Det har inget att göra med att HL2 är ett mediokert spel och att HL3 är inget att bry sig om. Om de anonserar... 25/09 Okej, vi borde sluta ha sån hype inför detta spel. Risken är stor att många kommer bli jättebesvikna.... 25/09 Du har kanske missat att det Half life 3 confirmed är en gag =) 25/09 Ja Valve utvecklar ju säkert sitt egna VR-headset just för att de inte tror på VR. ;) http://store.steampowered.com/universe/vr 25/09 Ojojoj.. Jag har spenderat 100 tals timmar på hl2 och dess moddar. Jag har krigat i vilda västern. Jag har spelat som en vit zombie och ätit skrikande barn. Jag har gått loss med min ksp90 och blivit instabannad. Jag har blivit uppläxad av en maktgalen... 25/09 Om detta är sant så visar det bara mer hur lite de - och andra - tror på VR (just nu). De fokuserar på Linux antar jag... 25/09
Skicka en rättelse