Playstation 4 kan emulera Playstation 2 och de första spelen är redan släppta – men bara i det paket med Star Wars-tema som innehåller #Star Wars: Battlefront och en handfull spel från förr. Idag är det dags att vidga vyerna när #Sony släpper åtta Playstation 2-klassiker till Playstation 4 via Playstation Store. Klockan 21.00 ikväll går det att köpa följande titlar:

Spelen skalas upp till 1080p och kommer med färska trophies. De stödjer även Remote Play med Playstation Vita och Share Play. Vi kan räkna med fler PS2-spel till Playstation 4 i framtiden.

Via Playstation-bloggen.

Vart nånstans i Playstation Store finnar man dessa spel, eller är det bara jag som är blind? :-) 10/12 så du anser folk egna personliga åsikter är fel? Det du säger går inte riktigt ihop, har jag inget intresse i att spela dom andra spelen så har jag ju full rätt att säga att tre spel i en lång lista är bland dom bästa efter egen åsikt, samma om man går... 08/12 Jag har inga som helst problem med personer som tycker om spel som jag ogillar.. Däremot så tycker jag det är fel att hävda att endast 1 spel är bra av 8 när man testat 3 av dessa. Det är som att säga "Blodpudding är den bästa maten någonsin!!!" när du... 08/12 War of the monsters e bästa spelet! 07/12 Jag håller med, inga av dessa spel är vidare roliga 2015. Allt är så stelt o tråkigt. Inte direkt några tidslösa klassiker här som Super Mario o Zelda: A Link to the Past. 06/12 Kul kan det väl fortfarande vara även om det inte är 4k i 120fps? 06/12 Är det verkligen så kul med gamla spel? Klart man har mycket nostalgi. Men sen när man spelar och inser att det är PS2 grafik där man inte ens bemödat sig att byta ut mot mer avancerade 3D-modeller eller högupplösta texturer, hur kul är det då? 06/12 Jag minns Mark of Kri som ett höjdarspel. 06/12 Tror Sony vill visa med priset att det inte är gammalt skräp som återanvänds utan utvalda riktigt bra spel. 06/12 För jag har inte testat orkat testa dom andra titlarna då jag inte kännt att det är något för mig, så därav jag kan säga detta, men förmodligen har u ju problem med att folk inte har samma intressen som dig 06/12
Skicka en rättelse