Nu är vi bara veckor ifrån släppet av #Far Cry: Primal: spelet som tar det beprövade Far Cry-konceptet till stenåldern. Under den tidsperioden är det, föga överraskande, inte vapteknik som står i fokus för överlevnaden, utan istället något så primärt som mod.

I en ny trailer illustrerar #Ubisoft detta genom att ta oss med genom olika tidsåldrar – från futuristiskt framtidskrig tillbaka till urtiden och konflikt med sabeltandad tiger.

permadeath kan bara finnas om man har full kontroll över karaktären, inte som i battlefield där man dör pga kontrollerna hälften av tiden :) och än idag finns ingen bra kontroll. mod kommer inte att räcka om man inte kan göra det man vill exakt 05/02 Så Denuvo verkar löst. Både JC3 och Xcom2 som har det är ute på den lokala piratbukten. Tog dock nästan 3 månader. (Och ja jag skriver det här då Primal också skulle berikas med samma skydd har jag för mig) 05/02 När en trailer kommer visa sig vara bättre än spelet. http://i.imgur.com/0lBXFeW.png 05/02 Eller du spelar som en partikel i universum. 05/02 Säga vad man vill om spelet, men jävligt bra trailer var det. Fick mig ett gott skratt. :) 05/02 Nästa spel i serien kommer backa bakåt i tiden ännu mer.... farcry: amoeba! Där du ska uppnå evolution från amöba till liten ödla och sedan till en dinosaurie. I slutet på spelet så är vi tillbaka till där far cry 1 började. 05/02 Poängen med överlevnad går förlorad utan permadeath, story och QTE kan bara ta spelet så långt och i slutändan förväntas man plöja ett tiotal timmar med att button-masha tre olika vapen. Tror inte att det håller i längden. 05/02 Slutet var ju grymt haha, fick faktiskt lite gåshud av "seriously?" och sedan hans -fuck it- uttryck innan han rusar mot den sabeltandade tigern. :D MANLIGT! 05/02 Mod? Är det därför man utnyttjar djur till att göra grovjobbet? 05/02 seriously ? det var ganska roligt faktiskt xD 05/02
Skicka en rättelse