Sedan dundersuccén med #The Walking Dead: A Telltale Games Series har #Telltale Games gjort avsnittsbaserade spel av allt från #Borderlands till #Game of Thrones. Oftast brukar spelen få positiva omdömen, men en återkommande kritik är den numera trötta spelmotorn. Kanske får vi se ändringar i den under sommaren?

Igår avslöjade Telltale att det kommande spelet om Batman ska börja släppas i sommar. De beskriver upplevelsen som "en levande serietidning" i samma anda som #The Wolf Among Us. Spelet ska även vara en evolution av vad vi hittills sett från Telltale, med betydande steg framåt både teknologiskt och kreativt. Vilket onekligen låter lovande. Räkna bland annat med ny teknik för rendering.

Telltale berättade också att de har friheten att göra lite vad de vill med storyn och världen, och att de tänker göra ett spel som ligger ungefär i linje med den dystra stämning från många av deras tidigare spel. Handlingen kommer kretsa mycket kring Bruce Wayne och hans dubbelliv.

Via pcgamesn.

Då får den en approval stämpel av M. Night Shyamalan ;) 21/03 Skurken i spelet kommer vara Bane, som i sista episoden tar av sig sin mask och visar sig vara Alfred. 21/03 Deras the walking dead första säsongen var riktigt bra och det blev ju även året spel när väl alla episoder släppts. jag själv tycker att det spelet är riktigt bra men jag tycker som många andra, man bör utveckla spelet än att bara släppa en massa likad... 21/03 Jag kan faktiskt inflika att spelmotorn i termer runt det som Carl "1.0" Sundelius klargör stämmer rätt så väl överens med åtminstone min bild av vad en växande andel folk (som spelar en hel del av deras spel och inte bara skriver av sig sitt missnöje... 21/03 Spelmotorn är i mitt tycke undermålig. Så, då var det fixat. ;) 20/03 Fair enough. Jag har (så vitt jag minns) aldrig läst någon riktig recension av ett Telltale spel, så jag vet ej vad de brukar anmärka på. Vad jag menade, är att jag aldrig läst någon "gamer-kommentar" som kritiserat spelmotorn, utan bara interaktivitete... 20/03 Aldrig är ett väldigt långt ord, brukar min mor säga. Tekniken bakom Telltale-spelen är bristande. Dålig prestanda och för spel som ska förmedla känslor är animationerna ofta bristfälliga. It is known. 20/03 Kanske skulle ta och köra igenom telltale spelen. har inte kört ett enda än, av någon underlig anledning. 20/03 Hade varit kul om det handlar om Alfred istället. 20/03 "Handlingen kommer kretsa mycket kring Bruce Wayne och hans dubbelliv. " You don't say 20/03
Skicka en rättelse