Förutom sedvanligt lönnmördande på egen hand kommer #Splinter Cell: Conviction vara berikat med co-op på delad skärm. Det framgår av ett kort meddelande på #Ubisofts Facebook-sida.

"Coop mode split screen confirmed!"

Kort och kärnfullt. Vilket betyder att vi inte vet vilka plattformar co-op-läget släpps till, men vi gissar att Windows-folk får klara sig utan det lokala samspelandet.

Conviction är den femte fullstora delen i Splinter Cell-serien. Premiärdatumet är satt till den 25 februari och aktuella plattformar är pc och Xbox 360.

Alldeles för få spel som har co-op. Härligt att vissa utvecklare har insett att vi vill spela med våra vänner istället för i mot i någon halvtaskigt utvecklad DM/CTF multiplayer som de slängt ihop lite hastigt. 13/01 Vänta här nu, skulle detta inte komma till ps3? nu hänger jag inte med. 13/01 Kanske ger det co-op som man hade önskat i Army of Two 2? Har visserligen bara testat demot men kontrollen och kameran kändes lite bångstyriga, får hoppas det färdiga spelet fixat de sakerna :) Hur som helst är co-op guld när man har någon annan i soffa... 13/01 älskar splitscreen. mycket god nyhet :) själv gillar jag vertikal splitscreen bättre än horizontel. men det kanske pga jag spelar på 100" :) 12/01 Så sjukt dåligt med splitscreen på det där hållet... Horisontell delning ska det vara, annars är det skit samma, går inte att spela när dom gör sådär... 12/01 Jo, om man har haft ögonen på spelet så framgår det rätt bra att stealth fortfarande spelar en central roll. Jag är väldigt positiv och ser framemot spelet. :) 12/01 WOOOOOOOOoooooooooo 12/01 Ja, online coop för PC och 360, och dessutom split-screen för 360n. Multiplayer är kvar så vitt jag vet, både coop och ett ännu inte visat versus-läge som kallas "Deniable Ops". (Eller "Face Off"? Har hört båda.) Stealth ska också vara kvar, utvecklarna... 12/01 Någon som vet hur det är med online coop? Existerar detta? 12/01 Visst dom behöver inte ha exakt samma gameplay, men åtminstånde ha kvar stealth och multiplayer. 12/01
Skicka en rättelse