1.1-uppdateringen av #The Division fortsätter att leverera... buggar. Senast i raden av grava problem är en exploit som gör att spelare kan boosta eldkraften hos vissa vapen till närmast spelförstörande nivåer.

En talent för vissa vapen boostar dess DPS (damage per second). Glitchen gör att DPS-boosten mångfaldigas under kortare perioder, vilket gör att spelets svåraste fiender kan sänkas på ett par sekunder.

Det finns ett gäng filmer på problemet på nätet. Vissa menar att glitchen fungerar också i spelets multiplayer-område Dark Zone. Vilket åter lyfter frågan om vad #Massive och #Ubisoft tänker göra för att hantera problemet, en fråga som fortfarande är högaktuell i och med den ännu inte åtgärdade buggen att gång på gång kunna plocka loot från uppdraget Falcon Lost.

The Division-servrarna togs nyss ner för en uppdatering (normalt uppdateras servrarna på tisdagar), och väntas komma upp igen inom två timmar. Changeloggen ger inga antydningar om att DPS-buggen kommer fixas, och vi har ännu inte sett några uttalanden från Massive eller Ubisoft om hur man tänker angripa de grova problemen.

Den senaste patchinfon:

Falcon Lost

  • The APC will now only take damage from C4

  • Characters will now be killed when going inside the spawn closet

Gameplay

  • Weapon mods added automatically to a newly crafted weapon can now be deconstructed properly

UI

[ul]
[li]Fixed an issue where items from the Reward Claim Vendor would be granted abnormally[/li]

[li]PC: Fixed an issue where using ASCII code in in-game chat could lead to client crash

[/li]
[/ul]

Skicka en rättelse