I samma stund som ett stycke #Napoleon: Total War-kod slog ner på redaktionen försvann @Jocke Bennet i riktning mot spelrummet, utan förklaring men med maktfullkomlig blick. Där har han blivit kvar och det enda han svarar på är frågor av realtidsstrategisk natur.

Vi behöver din hjälp att väcka liv i slyngeln. Gör det genom att skriva dina frågor och funderingar om Napoleon: Total War i denna nyhets kommentarstråd. Vi vill ha dina frågor senast på tisdag, och vi redovisar svaren så fort vi lyckas klämma fram dem.

På Empire och alla andra så spel så har det tagit ca 10turns och sen så har man största armén på spelet, kommer det ändras? Man vill ju ha lite motstånd. Det ända fienden på Empire gjorde var att plundra ens byar och inte attackare med stora armér och... 25/01 Testa Darth mod 5.0, just precis så skulle spelet varit vid släpp, linjer är bättre än innan kanske inte perfekt men så mycket bättre, nu reser sej nackhåren när ryssen försöker utflankera med kavalleri samtidigt som infanteriet rusar på med bajonetten... 25/01 När får vi se realistiska slag med tusentals trupper istället för små skitslag med 1000-2000 man på sin höjd. 25/01 Kommer spelet ha en multiplayer campaign? 25/01 Har det skett några förändringar i hur belägringar utkämpas sedan Empire? Har något gjorts för att snabba upp de något segdragna sjöslagen från Empire? 24/01 Är det beroendeframkallande? 24/01 Kommer man att kunna köra multiplayer campaign på detta? 24/01 Hur är det med coop? Kommer man kunna köra kampanjen med en polare i Napoleon så som man kan göra nu i Total war iom deras betapatchande av multiplayer. 24/01 kommer man kunna spela 2vs2 och flera på kampajnkartan och kommer det något liknade till empire total war 24/01 Hur ser det ut på Coop sidan i Napoleon? De lade ju till en beta patch i Total war så man kunde köra kampanjen med en polare men det har inte kommit till en officel patch ännu. Kommer man kunna köra kampanjen med en polare från början? 24/01
Skicka en rättelse