Om lite mindre än två månader släpps #Gears of War 4 och inleder en riktig köttarhöst. Det blir itusågande och sönderskjutande av den lite mer grandiosa sorten. Är du osäker på om spelet motsvarar dina förväntningar, har #Microsoft precis släppt tio minuter med gameplay från spelet.

Sekvensen, du ser i 4 härliga K, spelas med hjälp av en PC och kraften från ett Nvidia GTX 1080. Vi är alltså några ljusår ifrån 3DFX. #Gears of War 4 kommer till både Xbox One och PC den 11 oktober. Vi får hoppas att det är bättre än tidigare försök på PC.

Vet inte om du är seriös, men tror inte folk klagade på no mans sky för det inte fanns något att göra. Problemet med det spelet är att det är väldigt repetativt, dåligt gameplay, knappt några interaktioner, grafiken från ps2 eran, överyhpat och falsk... 17/08 Exakt. Det är exakt det här jag försöker få fram. Men tydligen så var det en väldigt viktig och meningsfull fråga när det kom till no man's sky. Nu kanske folk får upp ögonen lite över hur idiotiska dom såg ut när dom ställde den frågan. 17/08 "spelas med hjälp av en PC och kraften från ett Nvidia GTX 1080" Någon mera info om burken cpu,ram,hdd ect ect ? 17/08 Spelar genom storyn.. vad gör man egentligen i world of warcraft?, world of tanks?, War Thunder? Half-life? Portal?, Counter-strike? Halo? Europa Universalis? Age of Empires? Starcraft? Telltales spel? MInecraft? 17/08 Varför tror du att jag jämför de 2 spelen? Jag undrar bara vad man egentligen gör i gow4... 17/08 Varför ens jämföra Gow4 med no mans sky? Helt skilda spel i både kvalité och gameplay. 17/08 Antar att du missat de flesta kommentarer på no man's sky nyheter det sista året. 17/08 Så kan du nästan beskriva alla spel. Gillar man inte cover-based shooters är det inget för dig helt enkelt. 17/08 Men vad gör man egentligen i spelet? Springer runt, tar skydd, skjuter, springer vidare... Om och om igen. Verkar vara något man tröttnar på väldigt snabbt. 17/08 Serien är definitivt bland världens bästa. Den överlägset bästa TPS:en på marknaden än så länge. Och jag är överlycklig att den släpps på PC. De har släppt specen också, och de var inte så farliga. 17/08
Skicka en rättelse