Under en kort period fanns DLC till #Mass Effect 2 tillgängligt via Xbox-sajten, för suktande fantaster inför släppet på fredag. Det var nya uppdrag, alla förbokningsbonusar och Dragon Age-rustningen som spreds, med betoning på att det var gratis och tillgänglighet utan att ha behövt förboka.

Detta satte #Microsoft snabbt stopp för, och det visade sig att det som vanligt var ett misstag som ledde till att händelsen ägde rum. Var du en av de tappra själar som lyckades få tag i massa utrustning och nya områden till priset av ingenting?

Kan konstatera att alla dom DLC-pack som "läckte" fungerar utmärkt. Dom syns inte i den lista som finns i huvudmenyn men allt dyker upp i själva spelet. Så det bidde några extra vapen och rustningar i alla fall. =) 06/02 Får mitt imorn ifrån gamestop faaaaaaaan va jag längtar, ska lira på min nya LCD LED 52 tums me surround :D wieeeee 27/01 Spelet kom upp på warez & pirat sidor extremt snabbt pga att det bara har CD key som skydd :P Den första jag såg var Razor1911 och jag tror det det är den enda än så länge :P Funkade dock helt o hållet för mig, inga crash eller nånting ^^ Ska dock vänta... 27/01 hur i helvete har flera här redan spelat ME2??? seriöst? piratat det? eller bor ni i USA? även då verkar ni varit jävligt kvicka. 27/01 Håller helt med allt du skrev ^^ ME2 är roligare än ME och dom har lyckats väldigt bra ;) 26/01 Det jag tycker är mest intressant med ME2 är ju att man kan ta sin karaktär från första och då kommer ens val från ME1 att påverka ME2 längtar till att pröva detta. 26/01 Ja...kan du hitta ett spel överhuvudtaget där inte actiondelen blir upprepande så lycka till. Jag tycker det var otroligt skönt att ligga med sniper i det här spelet och plocka folk med headshots och hade inga som helst problem med det. Detta är en STOR... 26/01 Jag klockade in på runt 26 timmar. Jag vill minnas att jag i första spelet klockade in på blygsamma 22 timmar men då tröttnade jag faktiskt mot slutet och bara sprang igenom för att klara av spelet. Efter 3½ genomspelning för att få level 60 så landade... 26/01 Smart drag av dom.. Inte mindre folk som kommer köpa det nu.. ;) 26/01 ME2 var en riktig besvikelse. Tråkiga och (VÄLDIGT) upprepande strider. Samma cooldown på alla powers liksom, vafan är det om? Och att alla skjuts iväg på samma vis. Kötta random thugs i en kvart sen kommer man till boss-hasse med shields, armor och lit... 26/01
Skicka en rättelse