En av lanseringstitlarna till kommande Nintendo Switch är #The Legend of Zelda: Breath of the Wild, den senaste delen i Nintendos populära spelserie. Spelet blir en första för företaget på många sätt och i ett nytt videoklipp berättar de att det blir det första Zelda-spelet som får nedladdningsbart material.

Det handlar om ett expansion pass som kommer säljas tillsammans med spelet för cirka 200 kronor. För priset får man tillgång till två stycken DLC-paket, där det första ska släppas i sommar och det andra senare under vintern.

Det första DLC-paketet kommer med ett dungeon-baserat challenge-läge samt ett "hard mode" för spelet. Det andra paketet är något intressantare, då det förutom nya challenge-banor även lägger till "a new original story".

Spelets expansion pass säljs separat till både Switch och Wii U och kommer enligt Nintendo vara det enda sättet att få tillgång till DLC-paketen.

Skicka en rättelse
Finns någon action från Nintendo som nintendofans inte kommer att försvara? Idioti! 15/02 Kan bara tänka mig att någon slarvigt lagt ihop de texterna efter varandra. Enligt den officiella hemsida har Wolf Link Amiibo dessa funktioner: Unlock Wolf Link, who will attack enemies on his own and help you find hidden items. http://www.zelda.com/br... 14/02 Nja, det var lite det där sista i texten. "If the player fulfills certain conditions". Jag hoppas bara att inte spelet låser ut speciella endings eller valmöjligheter utifall man inte har en viss amiibo. Om man får en följeslagare som t.ex med Wolf Link... 14/02 Det du skrev i dina tidigare inlägg föll väl i linje med den gamla uttjatade ”cut content” konspirationsteorin. Sedan kallade jag dig Mr. Negative för att du bara hade negativa saker att komma med. Har inget emot kritik, men det är rätt tråkigt när bara... 14/02 Sluta dumma dig, detta har inte med några jävla konspirationsteorier att göra. Visst finns det andra faktorer som påverkar vad som kommer med i spelet underutvecklingen men helt ärligt, dlc 1 ger inte något nytt till spelet som de inte inkluderat i grun... 14/02 Tack! Det är rätt tröttsamt att jämt höra "Cut content!!!11!" när DLC utannonseras trots att det i 99 fall av 100 inte finns en uns bevis för att det är vad som faktiskt har skett. Förövrigt är det uppenbart att DLC och season pass m.m är något som "mar... 14/02 Hard mode och challenge dungeons har varit med i tidigare spel i serien, ja. Skrev i tidigare inlägg att jag gärna hade sett hard mode i standard utgåvan också. Men samtidigt så är hard mode och challenge dungeons något man gör först efter man klarat... 14/02 Tror inte du förstår ordets innebörd. Men du är väl också en sådan som tycker att spel kan säljas hur som helst och i vilket skick som helst och sväljer allt med hull och hår. När saker som är uppenbara att de var eller borde vara i spelet från grunden... 14/02 Glömde du foliehatten idag eller? 14/02 Och Mario. Framförallt Mario för min del. Tycker den serien fortfarande är riktigt härlig. Fast det kommer väl till jul förvisso. 14/02