På japanska Youtube har det dykt upp en film från #Zelda: Breath of the Wild, den hetaste titeln när #Nintendo Switch har premiär om ett par veckor. Den 10 minuter långa rullen visar hur Link beskådar djur och natur, hur dygnscykeln fungerar, med mera.

Nintendo Switch, Zelda: Breath of the Wild och minst ett 10-tal andra spel lanseras den 3 mars. 15 dagar kvar, gott folk.

Skicka en rättelse
Åfan. Trodde det var DF's test jag hade kollat på där det droppade till runt 20 FPS när det var stora områden som skulle ritas upp och ännu värre blev det i handheld mode(även om min eventuella switch kommer vara kopplad till TVn 99% av tiden). Aja, avv... 17/02 snyggt :) hoppas resten visar sig vara lika bra :) 17/02 Aaah, jag ville låta bli att köpa switch men efter att ha sett detta ökade ha begäret en aning... 17/02 Frame drops vid vissa tillfällen är något man kan förvänta sig, men det har stabilare framerate än många av denna generationens konsolspel. FF15 körs i 30FPS på PS4, om någon förväntade sig 60FPS för ett spel med stor öppen värld på Nintendo Switch, heh... 17/02 Enligt Digital Foundry så flyter Switch-versionen som de testade i januari på i 30 FPS utan nämnvärda drops. 60 FPS hade helt klart varit bättre, men third person fungerar ändå ganska okej i 30 FPS. 16/02 Inte långt kvar nu :) 16/02 Är det illa att man faktsikt förstod vad som sades under Zelda delen? (Orkade inte kolla på hela filmen). Zelda är fan en av mina absoluta favoritserier jag vuxit upp med. Vill verkligen ha det, men jag väntar till i höst på fler spel för Switchen. Wii... 16/02 För mycket bloom, solglasögon på. 16/02 Blir köp till Wii U utan tvekan. Men rent grafiskt tycker jag det ser rätt skabbigt ut, Wind Waker HD ser bättre ut till och med. 16/02 Gråter och avvaktar recensioner av konsollen. Vill inget hellre än att lira Zelda igen, men 4k+ för ett spel som verkar visa runt 20 bilder per sekund får mig att avstå... 16/02