#They Shall Not Pass är det första dlc-paketet till #Battlefield 1. Det innehåller den franska armén, fyra nya kartor, två nya operations och det nya spelläget Frontlines. Samt nya vapen och fordon.

Vi har tidigare kunnat spana in gameplay från materialet. Den här gången får vi en filmisk trailer i kombination med officiellt släppdatum. De med premium pass får tillgång till They Shall Not Pass den 14 mars. Alla andra får vänta till den 28 mars.

Skicka en rättelse
Skönt att det är här snart behövde lite extra banor. Älskar förövrigt bf1. Bf3-4 var inget för mej. 05/03 Fixat så att det går att spela 32 spelare och att det faktiskt finns servrar? 03/03 Jag har inte spelat på 1.5 månad ungefär, läget kanske har förändrats eller kanske det har kommit en ny patch? Jag har många matcher bakom mig där piloter på mitt eller andra laget hade 50 till 90 kills och runt 10 deaths. Jag kör nästan enbart conquest... 03/03 Kan inte annat än hålla med :) Finns det något mer irriterande än att bli offer för en road-kill med ett radiostyrt flygplan :) Väldigt skönt att slippa allt detta i BF1 :) 03/03 Svårt att svara på, det är mer än kännsla. Vad däremot dom tidigare saknade som imo inte var battlefield var 100 olika gadgets och vapen och unlocks och heatsignals osv osv. Jag har inget emot moder krigstema, men när man har lagt 3an och 4an bakom sig... 03/03 På vilket sätt känns BF1 som ett äkta Battlefield? 03/03 Så olika det kan vara. Själv tycker jag bf1 är en nytändning från "snestegen" bf3 och 4. Dom spelen var inte dåliga men kändes inte riktigt battlefield på samma sätt. 03/03 Flera av dem sakerna fixas ju nu och håller på att testas i CTE :) Längre tid för att få tillbaka granater, granater kan bara fås i ammo-crates inte pouches osv. Många justeringar på granater kommer i nästa patch :) Elite klasserna kommer gå att stänga... 03/03 Snipers är en av de stora problemens som jag ser det, granat-spam och splash från tanks (Artillery truck) också. Väldigt få piloter som kan dominera eller ens göra ok om de blir beskjutna. 03/03 Förstår vad ni menar med de negativa bitarna men samtidigt så var det längesedan jag själv haft en sådant spelsug som nu när jag får fragga loss i bf1. 03/03