Varvar gameplay och intervjuer med utvecklarna.

Den mycket teknik-fokukserade trailern som ligger uppe på NVIDIAS Youtube-konto är i både 4K och HDR och passar därför "bäst" att visas på just en sådan skärm. Samtidigt kan det vara värt att ta en titt ändå eftersom den visar upp lite ny gameplay tillsammans med korta intervjuer.

Tidgare i veckan testade vi hur #Mass Effect: Andromeda presterade med ett gäng olika grafikkort från både NVIDA och AMD. Vi kunde konstatera att kraven är rätt höga om man vill ha allt ögongodis tillgängligt i en högre upplösning och i 60fps.

Sedan spelet först gjordes tillgängligt för test har spelets animationer fått stor uppmärksamhet och skäll på internet och det är ännu oklart om #Bioware kommer att kunna åtgärada detta i en framtida patch.

Vår recension av #Mass Effect: Andromeda publiceras på måndag, tre dagar innan spelet släpps i Sverige.

Finns ju ändå inget grafikkort som kan köra spelet i 4K Ultra @ 60fps så why bother. 20/03 Jag använder inte msaa på min 4k skärm. Kör på fxaa istället. Det är inte lika bra men det duger. 19/03 Och att "få använder amd i europa". Vart får de den statistiken ifrån? Sen, bättre att invänta speltester på sidor som tomshardware, hardwarecanucks eller guru3d. Annars finns också techpowerup som inte drar på massa tjofräs. Menar, vem behöver ha 4xmsa... 19/03 Sett lite streams från spelet på YouTube och problemen med ansikten verkar inte ha en jättestor betydelse för hur bra det är. :) Jag blev sugen på att spela i alla fall. :) 19/03 Detta var varför tyckt det var super skumt att dom testade olika nvidia kort men inget amd kort i testet på fz, för spelet fick hjälp utav nvidia, så därför känns det väldigt viktigt med amd i testet, alla test borde ha båda med. Dock så fixade dom det... 19/03 Luktar nvidia gamebreaks på långa vägar här... Vågar inte röra spelet förrän till hösten. 19/03 Kom ihåg sen också, Bioware har alltid varit dåliga med facial animations och att få konversationer att verka naturliga. Man såg samma saker även i Inquisition, livlösa karaktärer där endast läpparna rör sigl. Men Andromeda verkar ha mycket mer buggar... 19/03 Ja, det där är bara kontraproduktivt, sexistiskt dravel. Precis sån skit av småsinta misogyna hatare i ordets rätta bemärkelse, som får rättfärdig kritik att komma i skymundan. :( 19/03 Internet har verkligen gått för långt när det gäller att kränka, attackera, och grova hot etc......... För något sånt.... 19/03 https://twitter.com/bioware/status/843190432033005568 Animationerna är fortfarande rätt dåliga, men resten av spelet tycker jag ser väldigt intressant ut. Men, bäst är att invänta reviews innan man dömer ut eller förbeställer. 18/03
Skicka en rättelse